Lähihoitajan sijaisuus Siilinjärven kotihoidossa

Hakuaika päättyy  26.7.2024 12:00

Haemme Pohjois-Savon hyvinvointialueelle Siilinjärven kotihoitoon lähihoitajaa vanhempainvapaan sijaisuuteen ajalle 11.7.2024 - 30.9.2025. Hae pian!

Meillä Siilinjärven kotihoidossa työskentelee moniammatillinen ja ammattitaitoinen työporukka. Toimimme pohjoisen ja eteläisen alueen tiimeissä, ja toimipisteemme sijaitsee Harjamäessä. Työkavereiden apu ja tuki on aina saatavilla ja meillä pääset kehittämään ammattitaitoasi ja osaamistasi monipuolisesti.
Teemme aidosti merkityksellistä työtä, jolla on suuri vaikutus asiakkaittemme arjesta selviytymiseen. Toimintamme taustalla on toimintakykyä ylläpitävä ja edistävä työ. Työyhteisössämme hyödynnämme asiakkaiden hoidon toteutuksessa erilaisia digitaalisia tukipalveluita kuten esimerkiksi etähoitoa ja lääkeautomaatteja.

Millaiseen työhön etsimme tekijöitä?

Sovit joukkoomme, kun olet tuumasta toimeen tarttuva ja pidät ennen kaikkea ikäihmisten parissa työskentelystä. Toivomme sinulta avointa ja positiivista asennetta sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Työssäsi tarvitset B-ajokortin.

Mitä tarjoamme työntekijöillemme?

Hyvän perehdytyksen ja koulutusmahdollisuudet, ammattitaitoisen tiimin päivittäisen kollegialisuuden sekä hyvinvointialueemme Epassi edun työhyvinvointisi tueksi. Käytössämme on autonominen työvuorosuunnittelu, joten voit itse vaikuttaa omiin työvuoroihisi.
Palkkaus tehtävässä on 2556,75 €/kk + lisät. Työ on kolmivuorotyötä.

Kiinnostuitko?

Kelpoisuusehtona tehtävään on sosiaali- ja terveydenhuoltoalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai aikaisempi ammatillinen kouluasteen tutkinto. Lisäksi edellytämme rekisteröitymistä Valviran ylläpitämään rekisteriin. Valmiit lääkeluvat sekä hygieniapassi ovat eduksi, mutta tarvittaessa lääkeluvat voi suorittaa työsuhteen alussa.

Muuta huomioitavaa:

-Noudatamme tartuntatautilain 48 § mukaisia säännöksiä ja suositamme kaikille asiakastehtävissä työskenteleville työntekijöillemme lain mukaista rokotussuojaa.
-Sijaisuuteen valitun tulee ennen työn aloitusta esittää nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote ja todistus huumausainetestistä.
-Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa.


Sinulle on paikka sydämessä - tule mukaan tekemään työtä Pohjois-Savon parhaaksi!


Lisätietoja

https://pshyvinvointialue.fi/avoimet-tyopaikat
https://pshyvinvointialue.fi/tervetuloa-töihin-pohjois-savon-hyvinvointialueelle

Yhteystiedot

Palveluesihenkilö Jaana Haapalainen, p. 040 161 7266, jaana.haapalainen@pshyvinvointialue.fi

Kotihoidon osastonhoitaja Merja Taskula p. 044 740 2825, merja.taskula@pshyvinvointialue.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Pohjois-Savon hyvinvointialue tarjoaa pelastustoimen, sosiaalihuollon ja terveydenhuollon palvelut Pohjois-Savon jokaiselle asukkaalle. Kuopion yliopistollinen sairaala tarjoaa erikoissairaanhoitoa ja vastaa noin miljoonan suomalaisen vaativasta erikoissairaanhoidosta Itäisellä yhteistyöalueella. Meitä on jo lähes 13 000 hyvinvointialueen ammattilaista, tule mukaan rakentamaan huomisen hyvinvointia Pohjois-Savoon! Tutustu työnantajaan