Tervetuloa LÄHIHOITAJAN SIJAISUUTEEN TAPAILAKOTIIN Janakkalaan

Sinä hoitotyön ammattilainen, joka olet kiinnostunut ikäihmisten hoitotyöstä ja sen kehittämisestä ja omaat ikäihmistä kunnioittavan työotteen - tervetuloa meidän tiimiin! Haemme lähihoitajaa sijaisuuteen Tapailakodin vanhainkotiin aktivoivan intervallihoidon kotialueelle 6.7.2020-31.5.2021 väliseksi ajaksi. Tarjoamme hyvän perehdytyksen ja mukavat työkaverit ikäihmisten palveluissa.

Lähihoitajana sinä osallistut asiakkaille yksilöllisesti laadittujen hoitosuunnitelmien toteuttamiseen. Työnkuvaasi kuuluu tavoitteellinen, asiakaslähtöinen ja toimintakykyä ylläpitävä työote. Edellytämme, että osaat kohdata asiakkaat yksilöllisesti ja tarvittaessa uskallat tehdä myös itsenäisiä ratkaisuja asiakkaan edun mukaisesti. Meillä saat käyttää luovuutta hoitotyössä.

Tapailakodissa on yhteensä 46 asiakaspaikkaa ja se on jaettu neljään pienempään kotialueeseen. Lyhteen ja Pellavan kotialueilla on molemmissa 13 asukaspaikkaa ympärivuorokautista asumista varten. Tähkän kotialueella on 9 asukaspaikkaa ja se on profiloitunut muistisairaiden asukkaiden hoitamiseen. Apilan kotialueella on 11 intervallipaikkaa omaishoitajien vapaapäivien järjestämistä varten sekä kaksi kriisipaikkaa omaishoidettavan kuntalaisen äkilliseen avuntarpeeseen. Tässä sijaisuudessa työskentelykotialue on pääsääntöisesti Apilan kotialue.

Kelpoisuutena tehtävään on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusehdoista annetun lain (272/05) 8 §:n mukainen kelpoisuus. Tehtävässä vaaditaan tartuntatautilain (1227/2016) 48§:n mukainen rokotussuoja.

Työsuhde on voimassa 6.7.20-31.5.21 välisen ajan. Sijaisuus alkaa 6.7.2020 tai sopimuksen mukaan. Työ on kaksivuorotyötä. Toimen palkkaus määräytyy KVTES:n ja työn vaativuuden arvioinnin mukaan 2121,59€. Sijaisuudessa noudatetaan 2 kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.janakkala.fi

Tutustu työnantajaan

Laita sähköinen hakemus kuntarekry.fi - palvelun kautta. Haku päättyy 1.6.2020 klo 12.00 mennessä.
Tietoa Janakkalan kunnasta ja organisaatiostamme löydät osoitteesta www.janakkala.fi.
Lisätietoa antaa laitoshoidon palvelupäällikkö Marika Peltonen puh. (03) 6801 843 ja marika.peltonen@janakkala.fi

Janakkalan kunta, Ikäihmisten palvelut, Tapailakoti
Osoite: Tapailanpiha 7, 14200 Turenki

Noin 16 500 asukkaan Janakkala sijaitsee Suomen kasvukäytävän keskipisteessä, tunnin päässä Helsingistä ja Tampereelta, vartin päässä Riihimäeltä ja Hämeenlinnasta. Visionamme on elinvoimaa vahvistamalla kasvaa 20 000 asukkaan virkeäksi ja viihtyisäksi kunnaksi. Janakkala on luonnon helmassa ja silti kaikki arjen palvelut ovat käden ulottuvilla. Janakkalalaisilla uimapaikka on yhtä lähellä kuin kauppa, nokipannukahville pääsee yhtä helposti kuin kuntosalille. Janakkalaa halkoo niin Suomen päärata, Helsinki – Tampere moottoritie kuin monta jokea, jotka liikuttavat notkeasti niin pendelöijiä kuin retkeilijöitä. Kuntalaisten hyvä palvelu lähtee hyvinvoivasta henkilökunnasta. Tämä tiedetään ja siihen satsataan Janakkalan kunnassa, joka työllistää reilut 1000 henkilöä moninaisiin tehtäviin.