Lähihoitajan sijaisuus terveyskeskussairaalassa - Nokian kaupunki

Nokian terveyskeskussairaalassa sinulla on mahdollisuus päästä toteuttamaan monipuolista hoitotyötä ammattitaitoisen työyhteisön jäsenenä. Ensisijainen sijoituspaikka tehtävän alkaessa on terveyskeskussairaalan Lempäälän toimipiste. Hoitotyössä keskeistä on kuntoutuminen, toimintakykyä tukeva, yksilöllinen hoito sekä yhteistyö omaisten kanssa. Kelpoisuusvaatimuksena on lähihoitajan tutkinto tai aikaisempi vastaava tutkinto. Aikaisempi kokemus terveyskeskussairaalassa työskentelystä ja kuntouttavasta työotteesta katsotaan eduksi.

Lähihoitajan työ on kolmivuorotyötä, työaikamuoto on jaksotyö. Tehtävän palkkaus ja muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan.
Edellytämme tartuntatautilain (§ 48, 1227/2016) mukaista soveltuvuutta.

Lisätietoja

http://www.nokiankaupunki.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoa tehtävästä antaa osastonhoitaja Kirsi Karppinen p.0503958903, sähköposti muotoa etunimi.sukunimi@nokiankaupunki.fi
Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@nokiankaupunki.fi

Nokian kaupunki, Perusturvapalvelut
Osoite: Harjukatu 21, 37100 Nokia

Nokia on kasvava yli 33000 asukkaan kaupunki vetovoimaisella Tampereen kaupunkiseudulla. Monien suomalaisten menestystarinoiden juuret ovat täällä. Nokialla teollisuus ja muu yritystoiminta työllistää ja luo toimeentuloa. Monipuolisesta luonnosta sekä aktiivisesta kulttuuri- ja muusta harrastetoiminnasta olemme ylpeitä.