Skip to main content
test
Lähihoitajan  sijaisuus (vähintään 6kk) - Lapuan kaupunki

Haemme lähihoitajan sijaista pieneen vaikeavammaisten nuorten kotihoitoyksikköön, joka toimii hallinnollisesti akuutti- ja kuntoutusosaston alaisuudessa. Työ on kolmivuorotyötä (jaksotyö / 114,45h kolmessa viikossa). Työkuva koostuu mm. nuorten päivittäisten toimien hoidosta, asentohoidosta ja lääkehoidon sekä ravitsemuksen toteuttamisesta. Välillä on mahdollista työskennellä myös akuutti- ja kuntoutusosaston vuoroissa.

Odotamme sinulta ihmisläheistä, reipasta työotetta ja hyviä sosiaalisia taitoja. Kohtaat nuoret ja heidän läheisensä lämpimästi ja arvostavasti. Osaat toimia joustavasti tiimin jäsenenä, mutta kykenet myös tarvittaessa itsenäisiin päätöksiin. Arvostamme kokemusta vaikeavammaisten hoidosta, mutta tärkeintä on, että olet sopiva henkilö työhön ja sinulta löytyy halua oppia ja kehittyä työssäsi. Käytössämme on Lifecare-potilastietojärjestelmä.

Tarjoamme sinulle mukavan, joustavan työyhteisön ja perehdytyksen työhösi sekä tarvittaessa LOVE-koulutuksen. Edellytämme työntekijöiltä tartuntatautilain (48 §) mukaista rokotussuojaa. Palkkaamme tehtävään työntekijän heti sopivan henkilön löytyessä. Työn aloitus elo-syyskuussa tai sopimuksen mukaan.
Ota rohkeasti yhteyttä niin kerromme lisää!

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Osastonhoitaja Kati Lahnalampi p. 044-4384861, kati.lahnalampi@lapua.fi

Lisätietoja

Lapuan kaupunki, Perusturvakeskus, Terveyskeskus akuutti- ja kuntoutusyksikkö, hoitorinki

www.lapua.fi


Osoite: Sairaalantie 3, 62100 Lapua

Sinulle suositellut työpaikat