Skip to main content
test

Tule lähihoitajaksi Kukkiakotoon!

Etsimme vanhustyöstä kiinnostunutta lähihoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen 31.05.2023 asti.

Kukkiakoto on Pälkäneen Luopioisten kauniissa miljöössä sijaitseva kompakti 30-paikkainen iäkkäiden tehostetun palveluasumisen yksikkö, jossa hoitoa ja hoivaa tuotetaan ympärivuorokautisesti. Toiminnassamme korostuu asiakaslähtöisyyden, yhteisöllisyyden ja aktiivisen arjen toteuttaminen.

Työssä huolehdit asukkaiden yksilöllisestä ja turvallisesta ympärivuorokautisesta hoidosta ja kuntoutuksesta. Tehtävät ovat vaihtelevia ja pääset tekemään laidasta laitaan kaikkea. Arvostamme asiakaslähtöistä, joustavaa ja itseohjautuvaa työotetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Eduksi katsomme aiemman kokemuksen ikääntyneiden hoitotyöstä. Työ on jaksotyötä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn ja hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet, sekä oman tiimin, jossa arvostetaan hyvää yhteishenkeä ja autetaan toisia. Kangasalla tuemme aktiivisesti työhyvinvointia ja meillä on hyvät ennaltaehkäisevät työterveyshuoltopalvelut.

Työsuhde ja kelpoisuus

Työ alkaa mahdollisimman pian hakuajan päätyttyä. Tehtäväkohtainen palkka on 2356,20 €/kk ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimus mukaan. Tehtävässä on (4) kuukauden koeaika.
Kelpoisuusvaatimuksena on lähihoitajan tutkinto tai aikaisempi opistoasteen tutkinto ja terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus.

Valitun on ennen työsuhteen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Edellytämme tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa. Työhöntulotarkastukseen sisältyy huumeainetestaus. Tehtävä edellyttää hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Liity Sinäkin hyvän piiriin ja täytä hakemus!


Lisätietoja antaa:
Osastonhoitaja Taija Heletoja p. 050 315 2788

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Osastonhoitaja Taija Heletoja p. 050 315 2788

Lisätietoja

Kangasalan kaupunki

Kangasala on vireä ja kehittyvä 32 000 asukkaan kaupunki kauniissa harju- ja järvimaisemissa Tampereen naapurissa. Kangasala on toimintaansa aktiivisesti kehittävä, työelämän laatuun ja koulutukseen panostava työnantaja. Kasvukuntana Kangasala tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet asumiseen, harrastamiseen ja työskentelyyn. Kangasala ja Pälkäne muodostavat sosiaali- ja terveydenhuollon yhteistoiminta-alueen, jossa Kangasalan kaupunki toimii isäntäkuntana. Sosiaali- ja terveyskeskus tarjoaa sosiaalihuollon palvelut lähes 40 000 asukkaalle. #LiityHyvänPiirin #TyöpäiväKangasalla


Osoite: Kukkiakoto Vohlisaarentie 1, 36760 Luopioinen
Kangasalan kaupunki - Savuton työpaikka Kangasalan kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Kangasalan kaupunki - Vastuullinen työnantaja Kangasalan kaupunki - Hyvän mielen työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat