Lähihoitajan sisäisen sijaisen tehtävä Kirkonsalmen asumispalveluyksikköön Iisalmeen

Hakuaika päättyy  31.5.2024 12:00

Hei lähihoitaja, tervetuloa mukaan iloiseen joukkoomme Palvelukeskus Kirkonsalmelle Iisalmeen.

Haemme lähihoitajaa Pohjois-Savon hyvinvointialueelle, Kirkonsalmen asumispalveluyksikköön toistaiseksi voimassa olevaan sisäisen sijaisen työsuhteeseen.

Keitä me olemme?

Palvelukeskus Kirkonsalmi on Iisalmessa sijaitseva Pohjois-Savon hyvinvointialueen ikäihmisten asumispalveluyksikkö. Palvelukeskus tarjoaa pitkä- ja lyhytaikaishoitoa ikäihmisille. Yksikössä on viisi osastoa, joista kaksi on profiloitunut muistisairauksia sairastavien ikäihmisten hoitoon.

Millaiseen työhön etsimme tekijää?

Tehtäviisi kuuluu asiakkaiden kokonaisvaltainen hoito ja hoiva. Pyrimme mahdollistamaan asiakkaillemme mahdollisimman aktiivisen arjen. Tätä vahvistamme esimerkiksi omahoitajuudella sekä erilaisilla viriketuokioilla, jotka ovat jokaisen työntekijän vastuulla. Työ on kolmivuorotyötä. Jokaiselle työntekijälle on nimetty oma tiimi ja vastuualueet. Tarpeen mukaan työskentely yksikön eri osastoilla on mahdollista.

Mitä tarjoamme sinulle?

Monipuolisen ja merkityksellisen työtehtävän. Kehitämme toimintaamme sekä osaamistamme jatkuvasti ja hyvinvointialueella olemme aina valmiita tukemaan, mikäli haluat kehittyä ja edetä työssäsi. Luomme yhdessä motivoituneen ja osaavan työyhteisön, jossa arvostus, ilo ja urakehitys ovat keskiössä. Tarjoamme työntekijöillemme Epassi edun, tyhy-toimintaa ja työterveyshuollon, henkilöstön hyvinvoinnin tukemiseksi. Palkkaus toteutuu SOTE-sopimuksen mukaan 2500 €/kk + lisät.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on lähihoitajan tai perushoitajan tutkinto (sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusehdoista annettu laki 272/05 8§) sekä rekisteröityminen Valviran sosiaali- ja terveydenhuollon ammattireksisteriin. Eduksi katsotaan kokemus ikäihmisten hoidosta ja hoivasta.

Mitä odotamme sinulta?

Osoitat vahvaa ammattitaitoa tukemalla asiakkaitamme merkityksellisen ja turvallisen arjen ylläpitämisessä. Innostunut ja positiivinen asenteesi heijastuu erityisesti ikäihmisten hoivaan ja huolenpitoon, samalla kun olet motivoitunut kehittämään toimintaamme entistäkin paremmaksi. Arvostamme kykyäsi rakentavaan yhteistyöhön ja vuorovaikutukseen, ja korostamme itsenäisen työotteesi merkitystä.

Muuta huomioitavaa:

- Noudatamme Pohjois-Savon hyvinvointialueella tartuntatautilain 48 § säännöksiä ja suositamme kaikille asiakastehtävissä työskenteleville työntekijöillemme niiden mukaista rokotussuojaa.
- Vaadimme Pohjois-Savon hyvinvointialueella lääkelupien suorittamista viimeistään yhden-kahden kuukauden sisällä valinnasta.
- Henkilön on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.
- Pohjois-Savon hyvinvointialueelle palvelussuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistuksen esittämistä.
- Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Sinulle on paikka sydämessä.
-Tule mukaan tekemään työtä Pohjois-Savon parhaaksi-Lisätietoja

https://pshyvinvointialue.fi/toihin-meille

Yhteystiedot

Marjut Kainulainen, Palveluesihenkilö, 0407126712, marjut.kainulainen@pshyvinvointialue.fi

Asumispalvelu esihenkilö Leena Kärkkäinen 0408302652 leena.karkkainen@pshyvinvointialue.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Pohjois-Savon hyvinvointialue tarjoaa pelastustoimen, sosiaalihuollon ja terveydenhuollon palvelut Pohjois-Savon jokaiselle asukkaalle. Kuopion yliopistollinen sairaala tarjoaa erikoissairaanhoitoa ja vastaa noin miljoonan suomalaisen vaativasta erikoissairaanhoidosta Itäisellä yhteistyöalueella. Meitä on jo lähes 13 000 hyvinvointialueen ammattilaista, tule mukaan rakentamaan huomisen hyvinvointia Pohjois-Savoon! Tutustu työnantajaan