test
Lähihoitajan tehtävä - Tuusniemen kunta

Haemme Tuusniemen vanhus- ja vammaispalveluihin lähihoitajaa. Tehtävän sijoitusyksikkönä on tehostetun palveluasumisen yksikkö Koivukoti. Koivukoti on 20-paikkainen, jossa toisessa yksiköissä asuu vanhuksia ja toisessa kehitysvammaisia sekä muita erityisryhmään kuuluvia asukkaita. Koivukodissa tehdään kolmivuorotyötä.
Kelpoisuusehtona tehtävään on lähihoitajan tutkinto tai vastaava aiempi tutkinto. Arvostamme kokemusta vanhus- ja vammaistyöstä ja halua kehittää asiakaslähtöisiä palveluja yhdessä työyhteisön kanssa.
Tarjoamme Sinulle kokeilu- ja kehittämismyönteisen tiimin jäsenyyden ja mahdollisuuden käyttää erityistaitojasi asukkaiden ja työyhteisön hyväksi.
Tehtävään valitun on 30 päivän kuluessa valitsemisesta esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika.

Lisätietoja

http://www.tuusniemi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lea Mustonen, puh. 040 7669515, lea.mustonen@tuusniemi.fi

Lisätietoja

Tuusniemen kunta, Sosiaalitoimi

Tuusniemen luonnonkaunis kunta sijaitsee Pohjois-Savossa Kuopion ja Joensuun puolivälissä. Tuusniemi on ylpeä Pohjois-Savon maakuntajärveksi valitusta Juojärvestä, kuntakeskuksen satama-alueesta sekä Seinävuoren rotkolaaksosta. Tuusniemi tunnetaan oikeitten immeisten pitäjänä sekä leppoisana kesämökki- ja asuinkuntana. Asumiseen ja mökkeilyyn löytyy upeita tontteja rannalta tai rannan läheisyydessä.


Osoite: Keskitie 22, 71200 Tuusniemi

Sinulle suositellut työpaikat