Skip to main content
test
Lähihoitajan tehtävä Mummon Kammarissa - Siilinjärven kunta

Haemme lähihoitajaa vakinaiseen työsuhteeseen asumispalveluihin, lyhytaikaishoidon yksikköön Mummon kammariin. Työ on 3-vuorotyötä.

Lähihoitajan tehtäviin lyhytaikaishoidon yksikössä kuuluu perustason auttamis- ja hoitotehtävät; asiakkaiden hoito- ja palvelusuunnitelman mukaisen palvelun toteuttaminen sekä kokonaisvaltainen asiakkaan toimintakyvyn tukeminen.
Hoitotyöhön sisältyy asiakkaan voinnin seurantaa sekä tarvittavaa hoidon suunnittelua sekä toteutusta ja arviointia, asiakkaan ja omaisen ohjausta ja neuvontaa päivittäisessä työssä sekä asiakkaan voinnissa tapahtuneiden muutosten ja huomioiden kirjaamista päivittäin.
Lisäksi tehtäviin kuuluu hoitotiimin toimivuuteen, suunnitteluun ja kehittämiseen liittyvät tehtävät yhdessä sairaanhoitajien kanssa sekä uusien työntekijöiden perehdyttäminen ja hoitotyön opiskelijoiden käytännön ohjaukseen ja arviointiin osallistuminen.

Työsuhteen kelpoisuusehtona on lähihoitajan tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai vastaava aikaisempi tutkinto tai muu vastaava tutkinto.

Tehtävän hoito edellyttää kykyä toimia asiakaslähtöisesti ja moniammatillisesti sekä tiimi- ja yhteistyötaitoja. Hyvän ammattitaidon lisäksi perehtyneisyys vanhusten ja muistisairaiden hoitotyöhön sekä työkokemus vanhusten hoitotyöstä lyhytaikaishoidossa tai asumispalveluissa on tehtävän suorittamiselle ja hakijalle eduksi.

Tehtävää haetaan KuntaRekryn sähköisellä hakemuksella. Huomioithan, että sähköisen hakemuksen ja CV:n perusteella valitaan haastatteluun tulevat hakijat, joka pidetään 9.8.2022. Haastattelussa tarkastetaan opinto- ja työtodistukset.

Palkkaus määräytyy SOTE-sopimuksen sekä Siilinjärven kunnan työn vaativuuden arvioinnin mukaisesti.

Hakijan tulee toimittaa ennen tehtävän vastaanottamista hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.
Tehtävässä edellytetään 1.3.2018 alkaen voimaantulleen tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.
Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Mikäli hakija haluaa hakea Siilinjärven kunnan sisältä useampaa tehtävää yhtä aikaa, on hakijan täytettävä jokaiseen rekrytointiprosessiin oma hakemuksensa.

Lisätietoja

http://www.siilinjarvi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tehtävästä lisätietoja antaa vs. hoiva- ja vanhuspalvelujohtaja Anne Puurunen puh. 044 740 1957 anne.puurunen2@siilinjarvi.fi ja vs. osastonhoitaja Anneli Ruuskanen puh. 044 740 2832 anneli.ruuskanen@siilinjarvi.fi

Lisätietoja

Siilinjärven kunta, Sosiaali- ja terveyspalvelut, Hoiva- ja vanhuspalvelut, Asumispalvelut

Siilinjärvi - vahva ja vastuullinen toimija Pohjois-Savossa, aktiivinen ja kasvava, hyvät palvelut tarjoava yli 21 000 asukkaan kunta. Siilinjärven kunta on työhyvinvointikyselyn perusteella hyvä työnantaja, joka strategiansa mukaisesti varmistaa henkilöstönsä osaamisen, ylläpitää motivaatiota ja kehittää hyvinvointia. Työpaikkamme on savuton.


Osoite: Risulantie 6, 71800 Siilinjärvi
Siilinjärven kunta - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat