Olisitko kiinnostunut työskentelemään hoitotyössä maaseudun rauhassa Vehmaalla? Haemme Vehmaan kunnalle lähihoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 18.05.2021 - 21.01.2022 tehostetun palveluasumisen yksikköön Margareetta-kotiin. Kyseessä on lähihoitajan toimen sijaisuus. Hoivakodissamme on 39 paikkaa, joista 35 on tehostetun palveluasumisen ja 4 tilapäishoidon paikkaa. Hoivakoti on jaettu kolmeen eri ryhmäkotiin; Sini-, Hopea- ja Kultasiipeen, joista Sinisiipi on erikoistunut muistisairaiden hoitoon. Asukkaat tarvitsevat apua ja tukea päivittäisissä toimissa.

Työ on monipuolista ikäihmisiin keskittyvää kuntouttavaa hoivatyötä, jonka perustana on asiakas-/ ja asukaslähtöisyys sekä omatoimisuuden tukeminen. Margareetta-kodissa kohtaamme asiakkaat korostaen jokaisen ainutkertaisuutta ja autamme asiakkaitamme elämään mielekästä ja oman näköistä elämää. Työ edellyttää joustavuutta, empaattisuutta, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä aitoa halua tehdä työtä asiakkaidemme hyväksi. Aiempi kokemus ikääntyneiden parissa työskentelemisestä ja oman työn kehittämisestä sekä kuntouttavasta hoitotyöstä katsotaan eduksi. Työ on kolmivuorotyötä.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto (lähihoitaja). Tarjoamme Sinulle kannustavan ja kehittävän työilmapiirin sekä reilun ja ennakkoluulottoman työyhteisön. Meiltä saat KVTESin mukaisen palkan. Edellytämme tartuntatautilain (48§) mukaista rokotussuojaa ja hygieniapassia.

Heräsikö kiinnostuksesi? Me olisimme myös kiinnostuneita kuulemaan Sinusta ja annammekin mielellämme lisätietoja.
Sijaisuutta haetaan kuntarekry.fi kautta. Tehtävä täytetään mahdollisimman pian heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja antaa Laura Kallila puh. 044 788 0149, sairaanhoitaja Margareeta-koti.

Tutustu työnantajaan

Laura Kallila, p. 044 788 0149

Vehmaan kunta
Osoite: Margaretantie 15, 23210 Vehmaa

Vehmaa on 2300 asukkaan kunta Varsinais-Suomessa. Vehmaa sijaitsee Turun (45km) ja Uudenkaupungin välissä (30km).

Sinulle suositellut työpaikat