Lähihoitajan toimet - Kuusamon kaupunki

Kuusamon kaupungin perusturvalautakunta julistaa haettavaksi 28.2.2021 klo 21.00 mennessä ikäihmisten palvelujen tulosalueella: Hakuaikaa jatketaan 30.4.2021 klo 21.00 saakka.

Neljä (6) lähihoitajan toimea Ikäihmisten palvelujen tulosalueella. Avoimia tehtäviä on kotihoidossa sekä kuntoutus- ja vuorohoitoyksikössä. Kelpoisuusehtona edellytämme lähihoitajan tutkintoa. Työ on vuorotyötä.

Yksi (1) lähihoitajan tehtävä määräaikaiseen työsuhteeseen kuntoutus- ja vuorohoitoyksikköön alkaen 1.6..2021 noin vuodeksi. Työ on vuorotyötä. Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Edellytämme vahvaa motivaatiota ikäihmisten kanssa työskentelyyn. Asiakaslähtöisyys ja voimavarakeskeisyys on toimintatapamme. Arvostamme positiivista otetta työn ja toiminnan jatkuvaan kehittämiseen sekä hyviä työyhteisötaitoja. Aikaisempi kokemus ikäihmisten parissa työskentelystä ja muistiosaamisesta katsotaan eduksi. Eduksi katsomme kokemuksen Rai -toimintakykymittarin käytöstä ja hyödyntämisestä asiakastyössä. Tehtävät edellyttävät kykyä itsenäiseen työskentelyyn.

Henkilöstömme työskentelee kinestetiikan toimintamallin mukaisesti. Arvostamme hakijan kinestetiikan osaamista ja kokemusta. Sitoudumme työnantajana kouluttamaan, ylläpitämään ja kehittämään tätä työskentelytapaa.

Tarjoamme mielenkiintoisia ja vaihtelevia tehtäviä, joissa saat olla mukana kehittämässä ikäihmisten palveluita asiakaslähtöisesti ja innovatiivisesti. Toimit osana moniammatillista tiimiä, jossa saat jakaa omaa asiantuntijuuttasi ja kehittämisideoitasi asiakkaiden ja työyhteisön parhaaksi. Kehittäjämyönteinen, avoin ja reipas työyhteisö on tukenasi.

Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Koeaika on 6 kk.
Edellytämme, että työntekijällä on voimassa tartuntatautilain 48§ tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden suojaamiseksi. Kuusamon kaupunki on savuton työyhteisö.

Valinta on ehdollinen, kunnes valittu on esittänyt hyväksyttävän lääkärinlausunnon terveydentilastaan.

Lisätietoja antavat esimiehet:
Anu-Birgitta Lämsä, kotihoidon esimies, 040-729 1483 anu-birgitta.lamsa@kuusamo.fi
Merja Pätsi, Kotona asumisen tuen esimies, 040-860 8707 merja.patsi@kuusamo.fi

Hakemus tulee tehdä sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi - työavain nro 337897. Mahdolliset paperihakemukset tulee toimittaa osoitteeseen: Kuusamon kaupunki, Perusturva, PL 9, 93601 Kuusamo.

Alkuperäiset todistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Kuusamo 3.2.2021
Perusturvajohtaja Pirkkoliisa Pohjola

Lisätietoja

http://www.kuusamo.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antavat esimiehet:
Anu-Birgitta Lämsä, kotihoidon esimies, 040-729 1483 anu-birgitta.lamsa@kuusamo.fi
Merja Pätsi, Kotona asumisen tuen esimies, 040-860 8707 merja.patsi@kuusamo.fi

Kuusamon kaupunki, Perusturvan toimiala, Ikäihmisten palvelut
Osoite: Porkkatie 2, 93600 Kuusamo

Kuusamon kaupunki työllistää n. 1200 työntekijää, joista 80 % on perusturvan ja kasvatus- ja sivistystoimen alaisuudessa.

Kuusamo - aktiivinen luontokaupunki - on vetänyt ihmisiä puoleensa jo vuosisatoja. Kukapa uskoisi, että erämaassa ainutlaatuisen luonnon keskellä sykkii jatkuvasti kehittyvä, monipuolisten palveluiden kaupunkikeskus.

Kuusamon julkiset ja yksityiset palvelut ovat jo pitkään vastanneet niin määrältään kuin laadultaan keskikokoisen kaupungin palveluja. Hallinnollisesti Kuusamo kuuluu Koillismaan seutukuntaan ja Pohjois-Pohjanmaan maakuntaan. Kuusamon kaupunki on savuton työpaikka 1.1.2014 alkaen.

Sinulle suositellut työpaikat