Skip to main content
test
Lähihoitajan toimet (7) kotihoitoon - Alajärven kaupunki

JÄRVI-POHJANMAAN PERUSTURVAN KOTIHOIDOSSA on haettavana 7 LÄHIHOITAJAN TOIMEA

Haemme uusia ammattilaisia vakituiseen työsuhteeseen kotihoitoon. Järvi-Pohjanmaan perusturva järjestää kotihoidon palvelut Alajärven, Vimpelin ja Lappajärven alueella. Tulevaisuuden kotihoito digitalisoituu, asiakaslähtöisyys on avainsana ja henkilökunnan hyvinvointi on kehittämisen kohde. Oletko etsimämme henkilö kehittämään tulevaisuuden kotihoitoa?

Korostamme työssä asiakkaiden osallisuuden lisäämistä, toimintakyvyn ylläpitämistä ja asiakkaan kunnioittavaa kohtaamista. Edellytämme hyviä sosiaali- ja yhteistyötaitoja, aktiivista ja itsenäistä työskentelytapaa sekä halua kehittää laadukasta hoitotyötä. Arvostamme joustavaa työotetta ja kiinnostusta kehittää omaa ammattitaitoa. Kotihoidon lähihoitaja toimii tarvittaessa koko alueella, mutta alkusijoituspaikka määritellään: Alajärvellä 3 lähihoitajan toimea, Lappajärvellä 2 lähihoitajan toimea ja Vimpelissä 2 lähihoitajan toimea.
Kelpoisuusvaatimuksena on lähihoitajan tutkinto. Työ alkaa 1.11.2022 tai sopimuksen mukaan. Palkkaus SoTe:n mukainen. Toimessa noudatetaan 6 kk:n koeaikaa. Toimeen valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävä edellyttää työntekijän rokotussuojan hankkimista. (Tartuntatautilaki 48§). Järvi-Pohjanmaan perusturva on savuton työpaikka. Oman auton käyttö on suotavaa.

Hakemukset Kuntarekry.fi sähköisen hakulomakkeen kautta 14.10.2022 klo 15.00 mennessä. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.
Lisätiedot:
Kotihoidon palveluvastaava Minna Koskinen p. 044 2970 243, minna.koskinen@jarvi-pohjanmaa.fi
vastaava sairaanhoitaja Heidi-Maria Kuusela puh 040 622 7007, heidi-maria.kuusela@jarvi-pohjanmaa.fi
Alajärvi 19.9.2022 perusturvalautakunta

Lisätietoja

https://alajarvi.fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kotihoidon palveluvastaava Minna Koskinen puh 044 2970 243, minna.koskinen@jarvi-pohjanmaa.fi
kotihoidon vastaava sairaanhoitaja Heidi-Maria Kuusela puh 040 622 7007, heidi-maria.kuusela@jarvi-pohjanmaa.fi

Lisätietoja

Alajärven kaupunki, Perusturva

Järvi-Pohjanmaan perusturva (Alajärven kaupunki, Vimpeli kunta, Lappajärven kunta) tuottaa sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut alueen n. 15.500 asukkaalle.


Osoite: Lääkärintie, 62900 Alajärvi

Sinulle suositellut työpaikat