Skip to main content
test
Lähihoitajan toimet ikäihmisten asumispalveluissa - Pohjois-Satakunnan peruspalvelukuntayhtymä

Pohjois-Satakunnan peruspalvelukuntayhtymässä Kankaanpään asumispalveluissa on haettavana 1.8.2022 klo 12.00 mennessä kolme lähihoitajan työsuhdetta.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto (tutkintonimike lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto, lisäksi voimassa oleva LOVe-koulutus ja hygieniapassi. Haussa voidaan huomioida myös lähiaikana lähihoitajiksi valmistuvat. Tehtävissä on myös oppisopimusmahdollisuus opintopisteet huomioiden.

Työ on tiimityötä, joten arvostamme hyviä työyhteisötaitoja. Toivomme sinulta innostunutta otetta työntekoon, sekä kuntouttavan työotteen hallitsemista. Jos idearikkaus ja ripaus huumoria on luonteva osa sinua, sovit hyvin joukkoomme. Kokemuksesi asumispalveluiden työstä katsotaan eduksi, työ on 3-vuorotyötä.

Palkkaus on SOTE-sopimuksen mukainen. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävien täyttämisessä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa, työ alkaa heti. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain (1227/2016) 48 § mukaisen työntekijää koskevan rokotussuojan ehtojen täyttymistä. PoSa on savuton työpaikka.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja mahdollinen ansioluettelosi, jossa kerrot itsestäsi ja osaamisestasi, sähköisesti kuntarekry.fi-palvelun kautta. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Tarjoamme sinulle mukavan ja kehittyvän työyhteisön sekä valmentavan ja osallistavan johtamisen. Työhön perehdytetään hyvin. Meillä on käytössä autonominen työvuorosuunnittelu, omiin vuoroihin on mahdollisuus vaikuttaa. Panostamme työhyvinvoinnin tukemiseen ja kehitämme erilaisia toimintatapoja työssä viihtymisen lisäämiseen.

Lisätietoja

http://www.eposa.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätiedot: 21.6.-10.7.22 vanhuspalvelujohtaja Anne Vanhatalo p. 044 577 2562, 11.7.-1.8.22 avopalvelupäällikkö Miia Kivimäki, p. 044 577 2519
Sähköposti etunimi.sukunimi@eposa.fi.

Lisätietoja

PoSa ikäihmisten palvelut

Pohjois-Satakunnan peruspalvelukuntayhtymä PoSa hoitaa Jämijärven, Kankaanpään, Karvian, Pomarkun ja Siikaisten sosiaali- ja perusterveydenhuollon palvelut lasten päivähoitoa lukuun ottamatta. Alueen väestömäärä on noin 21000 henkeä ja PoSan palveluksessa on noin 550 henkilöä. Olemme savuton työpaikka.


Osoite: Paasikivenkatu 17, 38700 Kankaanpää

Sinulle suositellut työpaikat