Lähihoitajan toimet kotihoitoon - Alajärven kaupunki

JÄRVI-POHJANMAAN PERUSTURVAN KOTIHOIDOSSA on haettavana
4 LÄHIHOITAJAN TOIMEA

Haemme uusia ammattilaisia vakituiseen työsuhteeseen kotihoitoon. Järvi-Pohjanmaan perusturva järjestää kotihoidon palvelut Alajärven, Vimpelin ja Lappajärven alueella. Tulevaisuuden kotihoito digitalisoituu, asiakaslähtöisyys on avainsana ja henkilökunnan hyvinvointi on kehittämisen kohde. Oletko etsimämme henkilö kehittämään tulevaisuuden kotihoitoa?

Korostamme työssä asiakkaiden osallisuuden lisäämistä, toimintakyvyn ylläpitämistä ja asiakkaan kunnioittavaa kohtaamista. Edellytämme hyviä sosiaali- ja yhteistyötaitoja, aktiivista ja itsenäistä työskentelytapaa sekä halua kehittää laadukasta hoitotyötä. Arvostamme joustavaa työotetta ja kiinnostusta kehittää omaa ammattitaitoa. Kotihoidon lähihoitaja toimii tarvittaessa koko alueella, mutta alkusijoituspaikka määritellään.

Kelpoisuusvaatimuksena on lähihoitajan tutkinto. Työ alkaa 1.5.2021 tai sopimuksen mukaan. Palkkaus KVTES:n mukainen. Toimessa noudatetaan 6 kk:n koeaikaa. Toimeen valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävä edellyttää työntekijän rokotussuojan hankkimista. (Tartuntatautilaki 48§). Järvi-Pohjanmaan perusturva on savuton työpaikka. Oman auton käyttö on suotavaa.

Hakemukset Kuntarekry.fi sähköisen hakulomakkeen kautta 16.4.2021 klo 15.00 mennessä. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja antavat: Kotihoidon palveluvastaava Minna Koskinen puh 044 2970 243, minna.koskinen@jarvi-pohjanmaa.fi ja vastaava sairaanhoitaja Tiina Kuoppala puh 040 622 7007, tiina.kuoppala@jarvi-pohjanmaa.fi

Alajärvellä 24.3.2021 Perusturvalautakunta

Lisätietoja

www.alajarvi.fi www.jarvipohjanmaanperusturva.fi

Tutustu työnantajaan

Kotihoidon palveluvastaava Minna Koskinen puh 044 2970 243, minna.koskinen@jarvi-pohjanmaa.fi ja vastaava sairaanhoitaja Tiina Kuoppala puh 040 622 7007, tiina.kuoppala@jarvi-pohjanmaa.fi

Alajärven kaupunki, Perusturva
Osoite: Lääkärintie 1, 62900 Alajärvi

Järvi-Pohjanmaan perusturva (Alajärven kaupunki, Vimpeli kunta, Lappajärven kunta) tuottaa sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut alueen n. 15.500 asukkaalle.

Sinulle suositellut työpaikat