Lähihoitajan toimi (2 kpl) - Kuusamon kaupunki

Haemme Kuusamon perusturvaan Avopalvelukeskus Kuuselaan kahta lähihoitajaa. Lähihoitajat työskentelevät moniammatillisessa työryhmässä tukien asiakkaidemme toimintakykyä ja arjen sujumista. Työalueena on Kuusamon kaupunki. Haemme positiivisia, hyvät työyhteisötaidot omaavia sekä työn kehittämisestä kiinnostuneita henkilöitä, joilla on halu toimia laajassa yhteistyöverkostossa. Työ on kaksivuorotyötä arkisin ja viikonloppuisin, pääsääntöisesti klo 7.00 - 22.00 välillä.

Kelpoisuusehtona toimiin on kouluasteen tutkinto ja katsomme eduksi kokemuksen päihde- ja mielenterveystyöstä sekä suuntautumisen mielenterveys- ja päihdetyöhön.

Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Koeaika on kuusi kuukautta. Toimet täytetään 1.1.2021 alkaen.

Valinta on ehdollinen, kunnes valittu on esittänyt hyväksyttävän lääkärinlausunnon terveydentilastaan ja tartuntatautilain 48 §:n edellyttämän rokotussuojan.

Hakemus tulee tehdä sähköisesti internetin kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi - työavain 322047. Sähköiseen hakemukseen on mahdollisuus liittää esim. CV tai todistusjäljennökset. Hakemuksen opiskelu- ja työtodistusjäljennöksineen voi toimittaa myös paperiversiona osoitteeseen Kuusamon kaupunki, PL 9, 93601 Kuusamo

Alkuperäiset todistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja antaa erityisryhmien palveluiden johtaja, sosiaalityöntekijä Jari Jaakkonen p. 040 860 8338, jari.jaakkonen@kuusamo.fi

Hakuaika päättyy 11.12.2020 kello 16:00.

Kuusamo 16.11.2020
Perusturva

Lisätietoja

http://www.kuusamo.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa erityisryhmien palveluiden johtaja, sosiaalityöntekijä Jari Jaakkonen p. 040 860 8338, jari.jaakkonen@kuusamo.fi

Kuusamon kaupunki, Perusturvan toimiala, Sosiaalipalvelut, Mielenterveys- ja päihdetyö
Osoite: Apajati 26, 93600 Kuusamo

Kuusamon kaupunki työllistää n. 1200 työntekijää, joista 80 % on perusturvan ja kasvatus- ja sivistystoimen alaisuudessa.

Kuusamo - aktiivinen luontokaupunki - on vetänyt ihmisiä puoleensa jo vuosisatoja. Kukapa uskoisi, että erämaassa ainutlaatuisen luonnon keskellä sykkii jatkuvasti kehittyvä, monipuolisten palveluiden kaupunkikeskus.

Kuusamon julkiset ja yksityiset palvelut ovat jo pitkään vastanneet niin määrältään kuin laadultaan keskikokoisen kaupungin palveluja. Hallinnollisesti Kuusamo kuuluu Koillismaan seutukuntaan ja Pohjois-Pohjanmaan maakuntaan. Kuusamon kaupunki on savuton työpaikka 1.1.2014 alkaen.