LÄHIHOITAJAN toimi - Peruspalvelukuntayhtymä Kallio

Peruspalvelukuntayhtymä Kallion (Alavieska, Nivala, Sievi ja Ylivieska) terveydenhuollon toimialueella on haettavana

LÄHIHOITAJAN toimi

Toimen alkusijoituspaikkana on Ylivieskan terveyskeskus, ja työnkuvaan kuuluu lähihoitajan tehtävät vastaanottopalveluissa. Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994 2§ 2mom.) mukainen pätevyys tai vastaava aikaisempi pätevyys.

Hakijalta edellytämme hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja sekä aktiivista otetta työhön. Odotamme valittavalta joustavuutta, vastuullisuutta ja erinomaista palveluasennetta sekä kiinnostusta ja sitoutumista tehtävänsä sekä asiakaspalvelun ja itsensä kehittämiseen.

Toimi täytetään 1.1.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan. Toimessa on kuuden kuukauden koeaika. Tehtävään valitun tulee esittää hyväksyttävä todistus terveydentilasta. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§ mukaisen rokotussuojan voimassa oloa. Olemme savuton terveyskeskus. Palkkaus määräytyy KVTES:n ja tehtävän vaativuuden arvioinnin mukaan.

Hakemukset lähetetään sähköisenä www.kuntarekry.fi kautta 16.12.2019 klo 12 mennessä. Valitsemme haastateltavat hakemuksen perusteella ja lähetämme heille kutsun haastatteluun sähköpostilla. Todistukset ja kelpoisuus tarkastetaan mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja antavat:
- osastonhoitaja Arja Rättyä p. 044 419 5148
- hoitotyön johtaja Margit Yli-Kotila p. 044 419 5149
tai sähköpostilla: etunimi.sukunimi@kalliopp.fi

Lisätietoja

http://www.kalliopp.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antavat:
- osastonhoitaja Arja Rättyä p. 044 419 5148
- hoitotyön johtaja Margit Yli-Kotila p. 044 419 5149
tai sähköpostilla: etunimi.sukunimi@kalliopp.fi

Vastaanotto
Osoite: Kirkkotie 4, 84100 Ylivieska

Järjestämme Peruspalvelukuntayhtymä Kalliossa Alavieskan ja Sievin kuntien sekä Nivalan ja Ylivieskan kaupunkien sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut alueen noin 33 500 asukkaalle. Meillä työskentelee noin 1 000 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista.

Arvostamme henkilöstömme osaamista ja tuemme jatkuvaa ammattitaidon kehittämistä. Olemme parantaneet toimintaamme vahvasti koko olemassaolomme ajan. Meillä on uudistettu työtapoja ja prosesseja kaikissa Kallion palveluissa. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, laajat työterveyshuollon palvelut ja muuta työhyvinvointia tukevia palveluja. Tervetuloa osaavaan ja innostuneeseen joukkoomme!