Lähihoitajan toimi - Nokian kaupunki

Ensisijainen sijoituspaikka on aikuisten kehitysvammaisten ympärivuorokautinen 11-paikkainen autetun asumisen ryhmäkoti Maununkadun asumisyksikössä. Työmme on tarjota asukkaillemme hyvää ja laadukasta asumista ja arkea sekä ympärivuorokautista hoitoa ja huolenpitoa kunkin asukkaan yksilöllisten tarpeiden mukaan. Tehtävänämme on huolehtia asukkaiden sosiaalisesta verkostosta ja terveydenhuoltoon sekä arkisten asioiden hoitamiseen liittyvistä toimista. Henkilökunnan tehtävänä on huolehtia myös ruokatilauksista, pyykkihuollosta ja osittain myös siivouksesta. Odotamme sinulta vastuullista ja asiakaslähtöistä työotetta, oma-aloitteisuutta sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Arvostamme aiempaa kokemusta kehitysvammaisten henkilöiden kanssa työskentelystä ja kehittämismyönteistä työotetta. Tarjoamme sinulle merkityksellistä ja mielenkiintoista työtä kehitysvammapalveluissa sekä lähiesimiehen ja tiimien tuen.

Kelpoisuusvaatimuksena lähihoitajan toimeen on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto (lähihoitaja tai vastaava aikaisempi tutkinto). Työ on kolmivuorotyötä, työaikamuoto on jaksotyö. Tehtävän palkkaus ja muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. 1.3.2018 voimaan tulleen tartuntatautilain (§ 48, 1227/2016) mukaan työntekijällä on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi edellytetään rokotuksen antama suoja influenssaa vastaan. Valitun tulee esittää ennen toimen vastaanottamista hyväksyttävä Terveystalon työterveyshuollon antama lääkärintodistus terveydentilastaan.

Lisätietoja

http://www.nokiankaupunki.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa vastaava ohjaaja Arja Patama p. 050 3951 729.
Nokian kaupungin sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@nokiankaupunki.fi

Nokian kaupunki, Perusturvapalvelut
Osoite: Maununkatu 12, 37100 Nokia

Nokia on kasvava, yli 34 000 asukkaan kaupunki Pirkanmaalla, vetovoimaisella Tampereen kaupunkiseudulla. Kaunis luonto, hyvät palvelut ja keskeinen sijainti tarjoavat erinomaiset edellytykset asumiselle. Nokialla toimii yli 1700 yritystä ja kaupungilla on monipuolinen elinkeinorakenne sekä vahva teollisuusperimä. www.nokiankaupunki.fi