Lähihoitajan toimi - Kuntayhtymä Kaksineuvoinen

Oletko kiinnostunut itsenäisestä työstä ikäihmisten parissa, mutta nautit myös osaavan ja moniammatillisen työyhteisön tuesta? Jos vastasit kyllä, saattaisit olla etsimämme lähihoitaja.

Vahvistamme kotihoitoamme lähihoitajalla. Toimien alkusijoituspaikkana on Kauhavan kotihoito.

Kotihoidon tarkoituksena on tukea asiakkaan toimintakykyä ja elämänhallintaa niin, että kotona asuminen mahdollistuisi mahdollisimman pitkään. Työtä tehdään moniammatillisessa tiimissä yhteistyössä omaisten kanssa kuntouttava työote huomioiden.

Tarjoamme mukavan ja ammatillista kehittymistä tukevan työyhteisön. Sinulta odotamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, joustavuutta sekä kehittämismyönteisyyttä. Lisäksi edellytämme motivoitunutta ja tunnollista asennetta työhön, itsenäistä työskentelyotetta sekä halua toteuttaa laadukasta, asiakaslähtöistä hoitotyötä. Eduksi katsomme voimassa olevan LOVe-luvan, hygieniapassin ja aiemman työkokemuksen kotihoidosta. Oman auton käyttö on välttämätöntä.

Pätevyysvaatimuksena on tehtävään soveltuva lähihoitajan tutkinto tai muu vastaava soveltuva tutkinto. Työ on pääasiassa 2-vuorotyötä. Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Koeaika on 4 kk. Tehtävässä suositellaan työntekijän rokotussuojan hankkimista (Tartuntatautilaki 48 §). Valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Koeajan kuluessa tulee suorittaa LOVe-lääkelupa.

Hakemukset pyydetään sähköisenä Kuntarekryn kautta, www.kuntarekry.fi.

Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset tarkistetaan mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja

http://www.kaksineuvoinen.fi

Tutustu työnantajaan

Kotihoidon palveluesimies Päivi Uusi-Viitala puh. 040 350 3788 ja kotihoidon palvelupäällikkö Hannele Vakkuri puh. 044 483 4801. Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@kaksineuvoinen.fi.

Kuntayhtymä Kaksineuvoinen, Ikäihmisten palvelut
Osoite: Kauppatie 127 A, 62200 Kauhava

Kuntayhtymä Kaksineuvoinen vastaa kaikkien sosiaali- ja perusterveydenhuollon palvelujen järjestämisestä Evijärven kunnan ja Kauhavan kaupungin yhteensä noin 19 000 asukkaalle. Kuntayhtymä on aktiivinen edelläkävijä laadukkaiden sosiaali- ja terveyspalvelujen tuottamisessa ja kehittämisessä.

Tarjoamme henkilöstöllemme, lähes 700 työntekijää, haasteita ja vaikuttamismahdollisuuksia, hyvän työyhteisön ja innovatiiviset kollegat sekä mahdollisuudet monipuoliseen ammatilliseen kehittymiseen.