Lähihoitajan toimi - Peruspalvelukuntayhtymä Kallio

Peruspalvelukuntayhtymä Kallion (Alavieska, Nivala, Sievi ja Ylivieska) psykososiaaliset palvelut-tulosalueella on erityisryhmien (mielenterveys- ja päihde) tulosyksikössä uudelleen haettavana

LÄHIHOITAJAN TOIMI

Toimen alkusijoituspaikka on psykiatrisessa kotikuntoutuksessa, Alavieska-Ylivieska alueella. Alkusijoituspaikkaa voidaan muuttaa työsuhteen aikana asiakastarpeiden mukaan.

Kotikuntoutuksen lähihoitaja vastaa moniammatillisen tiimin tuella kotikuntoutusasiakkaiden kuntoutus- ja palvelusuunnitelmien laadinnasta, toteutumisesta ja arvioinnista käytännössä. Kotikuntoutuksen tiimiin kuuluvat lähihoitajien lisäksi palveluesimies ja sairaanhoitaja. Työ on kaksivuorotyötä seitsemänä päivänä viikossa.

Hakijalta edellytämme erinomaisia vuorovaikutus-, organisointi- ja tiimityötaitoja, kykyä toimia yksin asiakkaan kanssa kotiolosuhteissa sekä ratkaisukeskeistä ja aktiivista otetta työhön. Odotamme valittavalta joustavuutta, vastuullisuutta ja asiakaslähtöistä palveluasennetta sekä kiinnostusta ja sitoutumista tehtävänsä, asiakaspalvelun sekä itsensä kehittämiseen. Arvostamme hakijoiden kokemusta ja kokonaisvaltaista näkemystä tehtäväkentästä. Kotikuntoutuksessa vaaditaan oman auton käyttömahdollisuutta.

Kelpoisuusvaatimuksena lähihoitajan toimeen on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994 2§ 2mom.) tai sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015 3§ 2mom.) mukainen pätevyys tai vastaava aikaisempi pätevyys. Ensisijaisena suuntautumisvaihtoehtona on mielenterveys- ja päihdetyö. Aikaisempi työkokemus nuorten aikuisten parissa katsotaan eduksi.

Toimi täytetään sopimuksen mukaan. Palkkaus on kunnallisen yleisen KVTES:n ja työn vaativuuden (TVA) mukaan. Toimessa on 6 kuukauden koeaika. Valitun tulee ennen toimen vastaanottamista esittää hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§ mukaisen rokotussuojan voimassa oloa.

Hakemukset lähetetään Kuntarekryn kautta (www.kuntarekry.fi) pe 30.10.2020 klo 12 mennessä. Valitsemme haastateltavat hakemuksen perusteella ja lähetämme heille kutsun haastatteluun sähköpostilla. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä. Haussa otetaan huomioon aikaisemmin kyseistä toimea hakeneet.

Lisätietoja antavat:
- osastonhoitaja Anne Tavasti p. 040 635 5290
- palvelupäällikkö Terhi Manni p. 044 419 5324
tai sähköpostilla: etunimi.sukunimi@kalliopp.fi

Lisätietoja

http://www.kalliopp.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antavat:
- osastonhoitaja Anne Tavasti p. 040 635 5290
- palvelupäällikkö Terhi Manni p. 044 419 5324
tai sähköpostilla: etunimi.sukunimi@kalliopp.fi

Kotikuntoutus
Osoite: Kirkkotie 4, 84100 Ylivieska

Järjestämme Peruspalvelukuntayhtymä Kalliossa Alavieskan ja Sievin kuntien sekä Nivalan ja Ylivieskan kaupunkien sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut alueen noin 33 500 asukkaalle. Meillä työskentelee noin 1 000 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista.

Arvostamme henkilöstömme osaamista ja tuemme jatkuvaa ammattitaidon kehittämistä. Olemme parantaneet toimintaamme vahvasti koko olemassaolomme ajan. Meillä on uudistettu työtapoja ja prosesseja kaikissa Kallion palveluissa. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, laajat työterveyshuollon palvelut ja muuta työhyvinvointia tukevia palveluja. Tervetuloa osaavaan ja innostuneeseen joukkoomme!