Lähihoitajan toimi - Kuusamon kaupunki

Rakkaus lähimmäiseen ja luontoon - Kuusamo on perheille paras

Kuusamon perusturva on innovatiivinen edelläkävijä laadukkaiden ja vaikuttavien perustuvan palveluiden järjestäjänä. Sosiaalipalveluiden tulosalue luo edellytyksiä kuusamolaisten arjessa pärjäämiseen. Tulosalue jakautuu kahteen palvelualueeseen: lapsiperheiden ja työikäisten palveluihin sekä erityisryhmien palveluihin.

Haemme Kuusamon perusturvaan Avopalvelukeskus Kuuselaan lähihoitajaa. Lähihoitaja työskentelee moniammatillisessa työryhmässä tukien asiakkaidemme toimintakykyä ja arjen sujumista. Työalueena on Kuusamon kaupunki. Haemme positiivista, hyvät työyhteisötaidot omaavaa sekä työn kehittämisestä kiinnostunutta henkilöä, jolla on halu toimia laajassa yhteistyöverkostossa. Työ on kaksivuorotyötä arkisin ja viikonloppuisin, pääsääntöisesti klo 7.00 - 22.00 välillä.

Kelpoisuusehtona toimiin on kouluasteen tutkinto ja katsomme eduksi kokemuksen päihde- ja mielenterveystyöstä sekä suuntautumisen mielenterveys- ja päihdetyöhön.

Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Koeaika on kuusi kuukautta. Toimi täytetään 1.6.2021 alkaen.

Valinta on ehdollinen, kunnes valittu on esittänyt hyväksyttävän lääkärinlausunnon terveydentilastaan ja tartuntatautilain 48 §:n edellyttämän rokotussuojan.

Hakemus tulee tehdä sähköisesti internetin kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi - työavain 356967. Sähköiseen hakemukseen on mahdollisuus liittää esim. CV tai todistusjäljennökset. Hakemuksen opiskelu- ja työtodistusjäljennöksineen voi toimittaa myös paperiversiona osoitteeseen Kuusamon kaupunki, PL 9, 93601 Kuusamo

Alkuperäiset todistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja antaa erityisryhmien palveluiden johtaja, sosiaalityöntekijä Jari Jaakkonen p. 040 860 8338, jari.jaakkonen@kuusamo.fi

Hakuaika päättyy 12.5.2021 klo 16:00.

Kuusamo 20.4.2021
Perusturva

Lisätietoja

http://www.kuusamo.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa erityisryhmien palveluiden johtaja, sosiaalityöntekijä Jari Jaakkonen p. 040 860 8338, jari.jaakkonen@kuusamo.fi

Lisätietoja

Kuusamon kaupunki, Perusturvan toimiala, Sosiaalipalvelut

Kuusamon kaupunki työllistää n. 1200 työntekijää, joista 80 % on perusturvan ja kasvatus- ja sivistystoimen alaisuudessa.

Kuusamo - aktiivinen luontokaupunki - on vetänyt ihmisiä puoleensa jo vuosisatoja. Kukapa uskoisi, että erämaassa ainutlaatuisen luonnon keskellä sykkii jatkuvasti kehittyvä, monipuolisten palveluiden kaupunkikeskus.

Kuusamon julkiset ja yksityiset palvelut ovat jo pitkään vastanneet niin määrältään kuin laadultaan keskikokoisen kaupungin palveluja. Hallinnollisesti Kuusamo kuuluu Koillismaan seutukuntaan ja Pohjois-Pohjanmaan maakuntaan. Kuusamon kaupunki on savuton työpaikka 1.1.2014 alkaen.


Osoite: Keskuskuja 6, 93600 Kuusamo

Sinulle suositellut työpaikat