Lähihoitajan toimi - Pohjois-Satakunnan peruspalvelukuntayhtymä

Lähihoitajan toimi ikäihmisten palveluiden asumispalveluissa

Pohjois-Satakunnan peruspalvelukuntayhtymässä ikäihmisten palveluiden tulosalueella asumispalveluissa on haettavana 30.9.2021 klo 12.00 mennessä yksi lähihoitajan työsuhde.
Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto (tutkintonimike lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto. Haussa voidaan huomioida myös kolmen kk sisällä lähihoitajiksi valmistuvat.

PoSan toiminta-alueena on Jämijärvi, Kankaanpää, Karvia, Pomarkku ja Siikainen.Toimen ensimmäisenä sijoituspaikkana on Siikaisten asumispalvelut. Työntekijällä tulee olla ajokortti ja mahdollisuus siirtyä tarpeen mukaan toiminta-alueella.

Lähihoitaja on moniammatillisen hoitotiimin jäsen ja osallistuu opiskelijoiden ohjaukseen. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja tiimitaitoja, itsenäistä, luovaa työotetta ja sitoutumista työkiertoon. Asumispalveluissa yhteistyö asukkaan läheisten kanssa on olennainen osa päivittäistä työtä. Joustavuus, kiinnostus/koulutus kuntouttavaan hoitotyöhön sekä kokemus asumispalveluiden työstä katsotaan eduksi. Työ on 3-vuorotyötä.

Palkkaus on SOTE-sopimuksen mukainen. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävien täyttämisessä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Tehtävässä suositellaan hygieniapassia sekä tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. PoSa on savuton työpaikka.

Lähetä ansioluettelosi ja hakemuksesi, jossa kerrot itsestäsi ja osaamisestasi, sähköisesti kuntarekry.fi-palvelun kautta. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen, vaihtelevan ja merkityksellisen työn ikäihmisten asumispalveluissa. Työhön perehdytetään hyvin. Meillä on käytössä autonominen työvuorosuunnittelu ja omiin vuoroihin on mahdollisuus vaikuttaa.

Lisätietoja

http://www.eposa.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa vastaava hoitaja Hanna-Leena Viljanen p. 040 652 4322, sosiaaliohjaaja/ asumispalvelupäällikkö Salli Vuori p. 040 652 4237. Sähköposti on muotoa etunimi.sukunimi@eposa.fi.

Lisätietoja

PoSa Ikäihmisten palvelut

Pohjois-Satakunnan peruspalvelukuntayhtymä PoSa hoitaa Jämijärven, Kankaanpään, Karvian, Pomarkun ja Siikaisten sosiaali- ja perusterveydenhuollon palvelut lasten päivähoitoa lukuun ottamatta. Alueen väestömäärä on noin 21000 henkeä ja PoSan palveluksessa on noin 550 henkilöä. Olemme savuton työpaikka.


Osoite: Siikainen, 29810 Siikainen

Sinulle suositellut työpaikat