test

Huittisten kaupungin Ikäihmisten palveluissa on haettavana 31.1.2022 klo 12.00 mennessä

1 LÄHIHOITAJAN TOIMI, ensisijaisena sijoituspaikkana Kaarirannan ryhmäkodit

Työ alkaa sopimuksen mukaan tai viimeistään 2.5.2022.

Sinä ikääntyneiden hyvinvoinnin tukemisesta kiinnostunut lähihoitaja, hae nyt työyhteisöömme, jossa hoitotyötä ohjaa asukasta aktivoiva toiminta.

Kelpoisuusehtona on sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto tai muu vastaava tutkinto. Hakijalta edellytetään voimassa olevat lääkehoitoluvat (LOVe), tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa sekä väliaikaisen 48a §:n edellyttämää rokotussuojaa, joka tulee osoittaa hyväksytysti.

Olet tervetullut mukavaan työporukkaamme!

Palkkaus määräytyy SOTE-sopimuksen mukaan. Palkka on 2168,73 €/kk, Työ on kolmivuorotyötä. Toimen täytössä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Huittisten kaupunki on savuton työpaikka.

Haku tapahtuu ensisijaisesti sähköisellä hakemuslomakkeella osoitteessa www.kuntarekry.fi (hakusana Huittinen). Mikäli sähköinen hakeminen ei ole mahdollista, paperihakemus pyydetään toimittamaan postitse osoitteella: Huittisten kaupunki, Ikäihmisten palvelut, Risto Rytin katu 36, 32700 Huittinen. Mahdolliset paperiset hakemukset siirrämme sähköiseen Kuntarekry-järjestelmään.

Huittisissa 14.1.2022

Lisätietoja

http://www.huittinen.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

asumispalveluesimies Marja Levola, puh. 044 5604 269, ryhmäkodit

Lisätietoja

Huittisten kaupunki, Perusturvakeskus, Ikäihmisten palvelut, Kaarirannan ryhmäkodit

Huittisten kaupungin perusturvakeskuksen vastuualueina ovat terveyskeskus, sosiaalityö, ikäihmisten palvelut sekä erikoissairaanhoito.


Osoite: Särkimyskoskenkatu 3 C, 32700 Huittinen

Sinulle suositellut työpaikat