Skip to main content
test
Lähihoitajan toimi - Nokian kaupunki

Etsimme lähihoitajaa vakituiseen työsuhteeseen kehitysvammahuollon Maununkadun asumisyksiköiden tehostetun palveluasumisen yksikköön, Maununsäteeseen. Työ alkaa 1.9.2022 tai sopimuksen mukaan. Maununsäteessä asuu 11 aikuista kehitysvammaista asukasta ja meiltä löytyy myös yksi lyhytaikaisen hoidon paikka. Työmme on tarjota asukkaillemme hyvää ja laadukasta asumista ja arkea, sekä ympärivuorokautista hoitoa ja huolenpitoa kunkin asukkaan yksilöllisten tarpeiden mukaan.

Aiempi kokemus kehitysvammaisten henkilöiden kanssa työskentelystä katsotaan eduksi. Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, asiakaslähtöistä toimintatapaa sekä kehittämismyönteistä työotetta. Vaikka sinulla ei olisi kokemusta kehitysvamma-alasta, olet tervetullut meille töihin. Meillä panostetaan perehdyttämiseen ja uudet työntekijät saavatkin rauhassa perehtyä työhön.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto (lähihoitaja) tai vastaava aiempi tutkinto. Valitulta edellytetään myös tartuntatautilain 48a § mukainen soveltuvuus. Lähihoitajan työ on kolmivuorotyötä ja työaikamuotona on jaksotyö. Tehtäväkohtainen lähtöpalkkamme on 2281,91 €.

Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Työsuhteen muut ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan. Valitun tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää hyväksyttävä Terveystalon työterveyshuollon todistus terveydentilastaan.

Lisätietoja

http://www.nokiankaupunki.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävista antaa vastaava ohjaaja Karoliina Kuvasto, puh. 050 3951 1729 (9-16).
Nokian kaupungin sähköpostit muotoa etunimi.sukunimi@nokiankaupunki.fi

Lisätietoja

Nokian kaupunki, Perusturvapalvelut, Vammaispalvelut

Nokia on kasvava, 35 000 asukkaan kaupunki Pirkanmaalla, vetovoimaisella Tampereen kaupunkiseudulla. Kaunis luonto, hyvät palvelut ja keskeinen sijainti tarjoavat erinomaiset edellytykset asumiselle ja työskentelylle. Nokialla toimii yli 1700 yritystä ja kaupungilla on monipuolinen elinkeinorakenne sekä vahva teollisuus. Kaupunki investoi tällä hetkellä voimakkaasti, ja käynnissä on mm. uuden hyvinvointikeskuksen rakennuttaminen. Täällä syntyy uutta. www.nokiankaupunki.fi


Osoite: Maununkatu 10, 37100 Nokia

Sinulle suositellut työpaikat