Skip to main content
test
Lähihoitajan toimi - Kuntayhtymä Kaksineuvoinen

Tule mukaan tiimiimme kehittämään ikäihmisten ympärivuorokautisessa asumispalvelussa tehtävää hoiva- ja hoitotyötä!

Haemme 30.9.2022 klo 12:00 mennessä yhtä (1) lähihoitajaa toimeen, jonka alkusijoituspaikka on Tupasvillan ympärivuorokautisen palveluasumisen yksikössä Kauhavan Kortesjärvellä. Tupasvillassa asuu 32 ikäihmistä.

Toivomme sinulta positiivista ja motivoitunutta asennetta ikäihmisten parissa työskentelyyn sekä halua toteuttaa laadukasta asiakaslähtöistä hoito- ja hoivatyötä kuntouttavalla työotteella. Lisäksi edellytämme kehitysmyönteisyyttä, joustavuutta sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Eduksi katsomme voimassa olevan LOVe-luvan ja hygieniapassin.

Pätevyysvaatimuksena on tehtävään soveltuva lähihoitajan tutkinto tai muu soveltuva sosiaali- ja terveysalan tutkinto. Otamme huomioon myös loppuvaiheen lähihoitajaopiskelijat. Työ on 3-vuorotyötä. Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Koeaika on 4 kk. Koeajan kuluessa tulee suorittaa puuttuva LOVe-lääkelupa. Tehtävässä vaaditaan työntekijän rokotussuojan hankkimista. (Tartuntatautilaki 48§ ja tartuntatautilaki 48a §).

Hakemukset pyydetään sähköisenä Kuntarekryn kautta, www.kuntarekry.fi. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset tarkistetaan mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja

https://kaksineuvoinen.fi/etusivu/kaksineuvoinen
https://kaksineuvoinen.fi/etusivu/palvelut/ikaihmisten-palvelut/ymparivuorokautinen-hoiva/tehostettu-palveluasuminen/tehostetun-palveluasumisen-yhteystiedot/tupasvilla

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palveluesimies Päivi Syväjärvi puh. 040 537 0072 tai ikäihmisten palvelujohtaja Katri Nikkola puh. 050 371 7368. Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@kaksineuvoinen.fi.

Lisätietoja

Kuntayhtymä Kaksineuvoinen, Ikäihmisten palvelut

Kuntayhtymä Kaksineuvoinen vastaa kaikkien sosiaali- ja perusterveydenhuollon palvelujen järjestämisestä Evijärven kunnan ja Kauhavan kaupungin yhteensä noin 18 000 asukkaalle. Kuntayhtymä on aktiivinen edelläkävijä laadukkaiden sosiaali- ja terveyspalvelujen tuottamisessa ja kehittämisessä.

Tarjoamme henkilöstöllemme, lähes 700 työntekijää, haasteita ja vaikuttamismahdollisuuksia, hyvän työyhteisön ja innovatiiviset kollegat sekä mahdollisuudet monipuoliseen ammatilliseen kehittymiseen.


Osoite: Kauppatie 127 A, 62200 Kauhava

Sinulle suositellut työpaikat