Lähihoitajan toimi (50%) vammaispalvelussa - Raaseporin kaupunki

Lähihoitajan toimi (50%) vammaispalvelussa - Raaseporin kaupunki

Raaseporin kaupunki hakee osa-aikaista (50%) lähihoitajaa vammaispalveluun 1.11.2019 alkaen.
Tervetuloa mukaan kehittämään toimintaamme!

Raaseporin kaupunki kehittää erityishuollon asiakkaiden tukiasumistoimintaa. Tarjoamme mielenkiintoista, vaihtelevaa, luovaa ja haastavaa työtä.

Hakemamme henkilö on osa tiimiä, joka työskentelee erityistä tukea ja ohjausta tarvitsevien vammaisten kanssa. Palvelua ja tukea tarvitsevat henkilöt kuuluvat asunto- ja naapurustoverkostoon.

Etsimme henkilöä, joka on energinen ja pitää tiimityöstä. Odotamme henkilöltä hyviä sosiaalisia taitoja, joustavaa ja itsenäistä tapaa toimia, vastuullisuutta ja positiivista suhtautumista uusiin ajattelutapoihin. Henkilön odotetaan ottavan aktiivisen roolin toiminnan kehittämisessä.

Työ on itsenäistä ja se edellyttää oma-aloitteisuutta, mutta myös hyvää yhteistyökykyä. Odotamme sinulta sosiaalista ja pedagogista otetta työtehtäviin, joissa asiakkaan itsemääräämisoikeus ja osallisuus asetetaan etusijalle.

Kelpoisuusvaatimukset: Lähihoitaja tai vastaava tutkinto sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain mukaisesti (817/2015) ja valtioneuvoston sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun asetuksen mukaisesti (153/2016). Ansioksi luetaan kokemus erityishuollosta annetun lain piirissä olevien henkilöiden kanssa työskentelystä, mutta tärkeintä on avoimuus uusille kokemuksille ja halukkuus kouluttautua alalla. Edellytämme hyvää ruotsin kielen taitoa ja tyydyttävää suomen kielen taitoa. Työ on jaksotyötä. Toimi on toistaiseksi voimassa oleva.
Palkkaus KVTES:n mukaan. Koeaika on kuusi (6) kuukautta.

Raaseporin kaupunki soveltaa henkilökunnalleen tartuntatautilain §:n 48 mukaista rokotusvaatimusta.

Lisätietoa antaa johtava sosiaalityöntekijä Jessica Himanen-Stenström, puh. 019-289 2230, s-posti jessica.himanen-stenstrom@raseborg.fi.

Hakemus täytetään sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi, työavain 252432. Hakuaika päättyy 14.10.2019 klo 15.00.

Raaseporin kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.raasepori.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoa antaa johtava sosiaalityöntekijä Jessica Himanen-Stenström, puh. 019-289 2230, s-posti jessica.himanen-stenstrom@raseborg.fi.

Vammaispalvelu
Osoite: Tammisaari, 10611 Raasepori

Raseborgs stad är belägen halvvägs mellan Helsingfors och Åbo, med bra boende, kommunikationer och pendlingsmöjligheter. Staden bildades 2009 av Ekenäs stad, Karis stad och Pojo kommun. Staden har omkring 28 000 invånare, varav 65 procent är svenskspråkiga och 31,5 procent finskspråkiga. Den natursköna skärgården, bruken i Billnäs och Fiskars samt Svartå slott är utmärkande för staden. Här är tryggt att leva och bo. Staden är regionens största arbetsgivare med cirka 1 900 anställda. Staden är en rökfri arbetsplats.

Raaseporin kaupunki sijaitsee Helsingin ja Turun puolivälissä, hyvien asumismahdollisuuksien ja kulkuyhteyksien päässä. Kaupunki muodostettiin Tammisaaren ja Karjaan kaupungeista ja Pohjan kunnasta vuonna 2009. Kaupungissa on noin 28 000 asukasta, joista 65 prosenttia puhuu äidinkielenään ruotsia ja 31,5 prosenttia suomea. Kaupungille antavat leimansa luonnonkaunis saaristo, Billnäsin ja Fiskarsin ruukit sekä Mustion linna. Täällä on turvallista elää ja asua. Kaupunki on alueen suurin työnantaja, työntekijöitä on noin 1 900. Kaupunki on savuton työpaikka.