Skip to main content
test
Lähihoitajan toimi (6) - Nokian kaupunki

Haemme ikäihmisten palveluihin lähihoitajia, ensisijainen sijoituspaikka ympärivuorokautinen hoiva. Asukkaidemme hoidossa keskeistä on laadukas hoito, asiakkaan toimintakyvyn tukeminen ja kodinomaisuus. Odotammekin sinulta arvostavaa ja asiakkaan omia voimavaroja tukevaa työotetta sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Arvostamme myönteistä asennetta ikäihmisten hoivaan ja muutos- ja kehittämistyöhön.

Tarjoamme sinulle merkityksellistä ja mielenkiintoista työtä ikääntyneiden parissa sekä kilpailukykyisen palkan. Lisäksi työhyvinvoinnin tukemiseksi Nokian kaupungilla on käytössään ePassi liikunnan ja kulttuurin tukemiseksi sekä kattava Ikinäätä liikuntaohjelma.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto (lähihoitaja) tai vastaava aiempi tutkinto. Edellytämme tartuntatautilain (§ 48, 1227/2016) mukaista soveltuvuutta. Lähihoitajan työ on kolmivuorotyötä ja työaikamuotona on jaksotyö.

Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Työsuhteen muut ehdot määräytyvät SOTE-TES:n mukaan. Valitun tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää hyväksyttävä Terveystalon työterveyshuollon todistus terveydentilastaan.

Avattu uudelleen hakuun, aiemmat hakijat otetaan huomioon valintoja tehdessä.

Lisätietoja

http://www.nokiankaupunki.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävistä antaa vs. vanhustyön johtaja Minna Riekkola puh. 040 7799 055 ja hoivatyön esimiehet: Leila Heinonen puh. 050 395 6288, Tuulia Jaskari 050 395 6291, Virpi Kuusinen 050 395 6298 ja Marjo Levo 050 395 6290 .
Nokian kaupungin sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@nokiankaupunki.fi

Lisätietoja

Nokian kaupunki, Perusturvapalvelut, Ikäihmisten palvelut

Nokia on kasvava, 35 000 asukkaan kaupunki Pirkanmaalla, vetovoimaisella Tampereen kaupunkiseudulla. Kaunis luonto, hyvät palvelut ja keskeinen sijainti tarjoavat erinomaiset edellytykset asumiselle ja työskentelylle. Nokialla toimii yli 1700 yritystä ja kaupungilla on monipuolinen elinkeinorakenne sekä vahva teollisuus.

Nokian kaupungilla on töissä noin 2000 eri alojen osaavaa ammattilaista. Tervetuloa innostavaan joukkoomme!


Osoite: Vihnuskatu 5, 37150 Nokia

Sinulle suositellut työpaikat