Lähihoitajan toimi Hagakodissa - Raaseporin kaupunki

Oletko lähihoitaja, jolla on halu tehdä Hagakodin asiakkaiden jokaisesta päivästä hieman paremman? Siinä tapauksessa saatat olla etsimämme henkilö!

Hyvä hoito ja laatu ovat meille tärkeitä. Tämä tarkoittaa sitä, että asukkaat kohdataan kunnioittavasti, herkästi ja esteettömästi vuoden kaikkina päivinä ja vuorokauden kaikkina tunteina. Etsimme henkilöä, joka haluaa edistää työtämme kohti ihmislähtöisempää hoitokulttuuria. Lähihoitajan pääasiallisena tehtävänä on suunnitella, järjestää ja arvioida asukkaidemme huolenpitoa, luoda luottamukselliset suhteet asukkaaseen ja tämän omaisiin, vastata omahoitajana henkilökohtaisesta hoivaprosessista, käyttää työtehtävien edellyttämiä digitaalisia toimintajärjestelmiä sekä dokumentoida lakien ja ohjeiden mukaisesti.

Kelpoisuusvaatimukset: Lähihoitaja, joka on kiinnostunut vanhustenhuollosta terveyttä edistävän ja ihmislähtöisen lähestymistavan pohjalta. Hyvä toisen kotimaisen kielen taito ja tyydyttävä toisen kotimaisen kielen taito. Viihtyäkseen työssä vuorovaikutustaitojen on oltava hyvät. Odotamme myös kykyä ottaa vastuuta ja useimpien tilanteiden rauhallista hallintaa. Uudenlaiseen ajatteluun ja muutoksiin on myös tärkeätä osata suhtautua myönteisesti. Henkilökohtaista soveltuvuutta pidämme erittäin tärkeänä.
Palkkaus on KVTES:n ja työn vaativuuden arvioinnin mukainen. Koeaika on 6 kuukautta.

Raaseporin kaupunki noudattaa 1.3.2018 alkaen tartuntatautilain 48 §:n mukaisia henkilöstön rokotusvaatimuksia.

Tarkempaa tietoa antaa asumisyksikön päällikkö Tove Gustafsson, puh. 019 289 3280.

Hakemus täytetään sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi, työavain 303285. Hakuaika päättyy 17.7.2020 klo 15.00.

Raaseporin kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.raasepori.fi

Tutustu työnantajaan

Tarkempaa tietoa antaa asumisyksikön päällikkö Tove Gustafsson, puh. 019 289 3280.

Hagakoti
Osoite: Kalliolahdentie 1, 10650 Tammisaari

Raaseporin kaupunki sijaitsee Helsingin ja Turun puolivälissä, hyvien asumismahdollisuuksien ja kulkuyhteyksien päässä. Kaupunki muodostettiin Tammisaaren ja Karjaan kaupungeista ja Pohjan kunnasta vuonna 2009. Kaupungissa on noin 28 000 asukasta, joista 65 prosenttia puhuu äidinkielenään ruotsia ja 31,5 prosenttia suomea. Kaupungille antavat leimansa luonnonkaunis saaristo, Billnäsin ja Fiskarsin ruukit sekä Mustion linna. Täällä on turvallista elää ja asua. Kaupunki on alueen suurin työnantaja, työntekijöitä on noin 1 900. Kaupunki on savuton työpaikka.

Raaseporin kaupunki - Savuton työpaikka Raaseporin kaupunki - Unicef lapsiystävällinen kunta