Lähihoitajan toimi kotihoidossa, jatkettu hakuaika - Raaseporin kaupunki

Raaseporin kaupunki hakee lähihoitajaa Tammisaaren kotihoitoon.

Haemme työkaveria iloiseen joukkoomme!

Oletko lähihoitajan koulutuksen omaava, haasteista pitävä ja itsenäiseen työhön kykenevä? Mikäli nämä kuvaukset sopivat sinuun, meillä olisi ehkä juuri sinulle vakituinen työpaikka tarjolla. Kotihoidossa lähihoitajan tehtävänä on tukea asiakkaan omatoimista selviytymistä kotona. Työ sisältää asiakkaan kokonaisvaltaista hoitoa ja huolenpitoa kuten lääkehoito, ravitsemuksesta ja hygieniasta huolehtiminen.

Kelpoisuusvaatimukset: Lähihoitaja, joka on kiinnostunut kuntoutuksesta ja työstä ikäihmisten parissa. Tehtävään valittavalta edellytetään hyvää yhden ja tyydyttävää toisen kotimaisen kielen taitoa. Odotamme sinulta hyviä sosiaalisia valmiuksia, oma-aloitteisuutta ja positiivista suhtautumista uusiin ajatuksiin ja muutoksiin. Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus vaaditaan.
Palkkaus KVTES:n ja työn vaativuusarvioinnin mukaan. Koeaika 6 kuukautta.

Raasepori noudattaa 1.3.2018 alkaen tartuntatautilain 48 § mukaisia henkilöstön rokotusvaatimuksia.

Lisätietoja antaa vt. yksikönpäällikkö Minna Yli-Tainio, puh. 019 289 3361.

Hakuaikaa pidennetään, aikaisemmin jätetyt hakemukset otetaan huomioon.
Hakemus laaditaan sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi, työavain 274322. Hakuaika päättyy 28.2.2020 klo 15.00.

Raaseporin kaupunki on savuton työpaikka.


Lisätietoja

http://www.raasepori.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa vt. yksikönpäällikkö Minna Yli-Tainio, puh. 019 289 3361.

Vanhuspalvelut
Osoite: Raasepori, 10600 Tammisaari

Raaseporin kaupunki sijaitsee Helsingin ja Turun puolivälissä, hyvien asumismahdollisuuksien ja kulkuyhteyksien päässä. Kaupunki muodostettiin Tammisaaren ja Karjaan kaupungeista ja Pohjan kunnasta vuonna 2009. Kaupungissa on noin 28 000 asukasta, joista 65 prosenttia puhuu äidinkielenään ruotsia ja 31,5 prosenttia suomea. Kaupungille antavat leimansa luonnonkaunis saaristo, Billnäsin ja Fiskarsin ruukit sekä Mustion linna. Täällä on turvallista elää ja asua. Kaupunki on alueen suurin työnantaja, työntekijöitä on noin 1 900. Kaupunki on savuton työpaikka.