Haemme ikäihmisten palveluihin lähihoitajaa ensisijainen sijoituspaikka kotihoito. Kotihoidon työskentely Nokian kaupungin ikäihmisten palveluissa perustuu moniammatilliseen ja alueelliseen tiimityöskentelyyn. Asiakkaidemme hoidossa keskeistä on laadukas hoito sekä asiakkaan toimintakyvyn tukeminen. Odotammekin sinulta arvostavaa ja asiakkaan omia voimavaroja tukevaa työotetta sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Arvostamme aiempaa kokemustasi ikääntyneiden kanssa työskentelystä sekä myönteistä asennetta muutos- ja kehittämistyöhön. Tarjoamme sinulle merkityksellistä ja mielenkiintoista työtä ikääntyneiden parissa.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto (lähihoitaja) tai vastaava aiempi tutkinto. Ajokortti on tehtävän hoitamiseksi välttämätön. Edellytämme tartuntatautilain (§ 48, 1227/2016) mukaista rokotussuojaa. Lähihoitajan työaika on jaksotyö ja työtä tehdään kahdessa vuorossa.

Tehtävän palkkaus ja muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Ennen toimen vastaanottamista toimeen valitun on esitettävä Terveystalon työterveyden antama hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.


Lisätietoja

http://www.nokiankaupunki.fi/palvelut/perusturva_ja_terveys/vanhuspalvelut/

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa kotihoidon esimies Sirkka Valkonen puh. 040 1334 703. Nokian kaupungin sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@nokiankaupunki.fi

Nokian kaupunki, Perusturvapalvelut, Ikäihmisten palvelut
Osoite: Nokianvaltatie 25 F, 37100 Nokia

Nokia on kasvava yli 33 000 asukkaan kaupunki vetovoimaisella Tampereen kaupunkiseudulla. Kaupungin vahva tahtotila on elinvoiman lisääminen, mm. kaupungin keskustan kehittämisen ja 3kulman yritysalueen rakentumisen myötä. Ovathan monien suomalaisten menestystarinoiden juuret jo täällä.