Lähihoitajan toimia 3 kpl Kotikonnussa - Perusturvaliikelaitos Saarikka

Kotikontu on 60-paikkainen ikäihmisten asumispalveluyksikkö aivan Saarijärven keskustassa. Tarjoamme talossa myös lyhytaikaishoitoa.


Eletty elämä on rikkaus, tule huolehtimaan kanssamme näistä aarteista.
Saat kunnian olla osana heidän arkeaan ja turvaamassa askelia polulla, johon jätät omat jalanjälkesi heidän rinnallaan.

Työskentelemme asukkaan ehdoilla, heidän kotonaan.
Toimintaamme kuuluu olennaisena osana ulkoilu ja aktiivinen yhteinen tekeminen.

Muina etuina saat mukavat työkaverit ja Smartumin liikunta-ja kulttuurisetelit.


Kelpoisuusvaatimuksena on nimikesuojattu ammattihenkilö, lähihoitaja tai vastaava aikaisempi rekisteröinti. Muu alaan liittyvä koulutus katsotaan hyödyksi. Valittavilla tulee olla työn ammattitaitovaatimuksen mukaiset lääkeluvat ja hygieniapassi. Työssä edellytetään tartuntatautilain 48 § mukaisia rokotuksia. Myös valmistuvat opiskelijat huomioidaan.

Toimeen valituilta edellytetään lääkärintodistusta ja huumausainetestiä Saarikan päihdeohjelman mukaisesti. Palkkaus määräytyy KVTES:n ja työn vaativuuden arvioinnin mukaan. Koeaika on neljä kuukautta.

Lisätietoja

http://www.saarikka.fi/fi-FI/Palvelut_kunnittain/Saarijarvi/Kotikontu(52687)

Tutustu työnantajaan

Taija Rossi 044-7114514
taija.rossi@saarikka.fi
Sini Pölkki 040-1922493
sini.polkki@saarikka.fi

Perusturvaliikelaitos Saarikka, Sosiaali- ja terveyspalvelut, Arjen tuen palvelut, Kotikontu
Osoite: Mittarinpolku 9, 43100 Saarijärvi

Perusturvaliikelaitos Saarikka tuottaa laadukkaita sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja Saarijärven kaupungille sekä Kannonkosken, Karstulan, Kivijärven ja Kyyjärven kunnille. Saarikassa työskentelee noin 700 henkilöä ja olemme hyvän työnantajamaineen ansiosta haluttu työpaikka. Olemme johtavia teknologian hyödyntäjiä sosiaali-ja terveyspalveluissa Keski-Suomen alueella.

Saarikan alueella sinua odottavat monipuoliset työmahdollisuudet ja laadukas elinympäristö. Pohjoinen Keski-Suomi tunnetaan kauniista luonnosta, hyvistä ulkoilu- ja liikuntamahdollisuuksista sekä monipuolisesta kulttuuritarjonnasta. Saarikka on savuton työpaikka.