Lähihoitajan työloman sijaisuus - Kittilän kunta

Lähihoitajan työloman sijaisuus - Kittilän kunta

Kittilän kunnassa/vanhus- ja vammaispalveluissa on haettavana lähihoitajan työloman sijaisuus 31.5.2020 saakka.

Hakijoilta edellytetään lähihoitajan tutkintoa. Hakijan joustavuus, motivoituneisuus, oma-aloitteisuus ja tiimityötaidot ovat ominaisuuksia, joita työnantaja arvostaa.

Työaika ja palkkaus ovat KVTES:n mukaisia, työ on jaksotyötä. Työsuhde on Kittilän kuntaan ja koeaika on 2 kk. Sijaisuuden aloittamisajankohta voidaan sopia erikseen.

Haastatteluun kutsuttavien tulee esittää alkuperäiset opinto- ja työtodistukset, todistus voimassa olevasta hygieniapassista sekä tartuntatautilain (1227/2016) 48 § mukainen todistus soveltuvuudesta.

Hakemus tulee jättää 18.11.2019 klo 15 mennessä, ensisijaisesti sähköisen hakulomakkeen kautta. Paikkaa on mahdollista hakea myös sähköpostitse kirjaamo(at)kittila.fi tai paperimuotoisena osoitteella; Kittilän kunta, sosiaali- ja terveyslautakunta, Valtatie 15, 99100 KITTILÄ.

Tutustu työnantajaan

Palvelutalo Pääskylän vs. vastaava hoitaja Sirkka Peltomaa, puh. 040 749 3440, sirkka.peltomaa@kittila.fi tai hoivapalvelupäällikkö Katja Hietanen, puh. 0400 330 655, katja.hietanen@kittila.fi

Kittilän kunta, Sosiaali- ja terveystoimi
Osoite: Valtatie 15, 99100 Kittilä

Kittilä on reilun kuuden tuhannen asukkaan kaunis, elinvoimainen ja kasvava kunta Tunturi-Lapissa. Kunnan lisäksi suurimpia työllistäjiä ovat Levin matkailualue ja kultakaivos. Kittilässä on kansainvälinen lentoasema sekä monipuoliset harrastus- ja asumismahdollisuudet.