Skip to main content
test

Hae sieki meile LAPPIIN Pellon kuntaan LÄHIHOITAJAN vakituiseen tehtävään tehostettuun palveluasumiseen Kielaksen yksikköön. Hakuaika 15.12.2021 - 29.5.2022 klo 18:00.

Tarjoamme nyt vakituista lähihoitajan tehtävää haettavaksi 2018 käyttöönotettuun Kielaksen tehostetun palveluasumisen yksiköön. Työn alkamisajankohta 1.6.2022 tai sopimuksen mukaan.

Tehtävän kelpoisuusehtona on soveltuva sosiaali- ja terveydenhuollon (tutkintonimike lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto.

Työ on kolmivuorotyötä.

Edellytämme sinulta kiinnostuneisuutta alaa kohtaan, yhteistyökykyjä oma-aloitteisuutta ja aktiivisen työn kehittämisen otetta. Työtehtäviin sisältyy mm. hoitotyön, lääkehoidon ja sairaanhoidon tehtäviä.

Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärinlausunto terveydentilastaan. Hakijalla on myös oltava tartuntatautilain § 48a mukainen rokotussuoja.

Toivotamme uude työntekijät innolla joukkoomme ja autamme alkuun pääsyssä, mm. asunnon etsinnässä tai tilapäismajoituksen suhteen. Kunnassa on edullista vuokra-asuntokantaa heti vapaana! Älä epäröi vaan, lähde Lappiin!!

200eur/kk rekrylisä 4kk, asunto -50% kesäkuukaudet!!

Vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin videon muodossa: https://www.instagram.com/p/CZtuM56gvKS/

katso lisää:
www.pello.fi
www.travelpello.fi

Tehtävää haetaan Kuntarekry.fi: n kautta.

Lisätietoja

http://www.pello.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

vs. henkilöstökoordinaattori Janne Tolvanen janne.tolvanen@pello.fi 040 637 5334

Lisätietoja

Pellon kunta, Hyvinvointilautakunta

Pello on monipuolinen yritystoiminnan ja kulttuurin keskus Tornionlaaksossa. Täällä on hyvä elää ja asua. tänne on mukava tulla. Pellon kunta sijaitsee keskellä Pohjoiskalottia, Lapin maakunnassa Tornionjokilaaksossa. Naapurikuntia ovat Suomen puolella Kolari, Ylitornio, Rovaniemi ja Ruotsin puolella Övertorneå ja Pajala.


Osoite: Kunnantie 4, 95700 Pello

Sinulle suositellut työpaikat