Olisitko kiinnostunut kouluttautumaan oppisopimuksella lähihoitajaksi?

Haemme Kemijärven kaupungin hyvinvointipalveluiden palvelualueelle kahta (2) lähihoitajaksi oppisopimuksella koulutettavaa henkilöä marraskuussa 2021 alkavaan koulutukseen.

Sinulle solmitaan oppisopimuskoulutuksen ajaksi määräaikainen työsopimus 18.10.2021 alkaen. Oppisopimuksen ajalta maksetaan palkkaa. Oppisopimuskoulutuksessa osaaminen hankitaan pääasiassa työpaikalla, opiskellaan myös oppilaitoksessa ja verkossa. Koulutus järjestetään yhteistyössä työpaikan ja Lapin koulutuskeskus REDU:n kanssa. Opiskelijan sijoituspaikka on Kemijärven kaupungin vuodeosasto. Koulutus kestää aikaisemmasta työkokemuksestasi ja koulutuksestasi riippuen 1-2 vuotta.

Hakijoilta edellytetään alalle soveltuvuutta, kiinnostusta ja motivaatiota työskennellä ikäihmisten parissa sekä valmiuksia vuorotyöhön. Toivomme hakijoilta hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä toimimiseen osana moniammatillista tiimiä.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Valinnassa noudatamme kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Työnantajana Kemijärven kaupunki on savuton.

Tehtävään valitun on 30 päivän kuluessa valitsemisesta toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Hakemuksia ei palauteta.

Hakemus toimitetaan 30.9.2021 klo 15 mennessä Kuntarekryyn (työavain 368697) tai Kemijärven kaupungin kirjaamon osoitteeseen Kemijärven kaupungin kirjaamo, PL 5, 98101 Kemijärvi tai sähköpostilla osoitteeseen kirjaamo@kemijarvi.fi. Kuoreen tai sähköpostin osoitekenttään merkintä LÄHIHOITAJA OPPISOPIMUS.

Hakemukseen tulee liittää aikaisemmat opintotodistukset, työ- ja palvelutodistukset sekä kirjaamoon toimitettavaan hakemukseen lisäksi ansioluettelo.

Ensisijaisesti toivomme hakemusta Kuntarekryyn, www.kuntarekry.fi.

Lisätietoja

http://www.kemijarvi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa vuodeosaston osastonhoitaja Anne Pörhö, puh. 040 733 3138 tai anne.porho@kemijarvi.fi ja hoiva- ja hoitotyönjohtaja Päivi Piisilä 040 480 6093 tai paivi.piisila@kemijarvi.fi.

Lisätietoja

Ikäihmisten palvelut

Kemijärvi on n. 7 200 asukkaan tuntureiden kaupunki taivaan tulien loisteessa. Vesistöjen ympäröimänä Kemijärvi tarjoaa asukkailleen ja matkailijoille loistavat harraste- ja ajanviettomahdollisuudet sekä viihtyisän asuinympäristön.


Osoite: Sairaalakatu 9, 98100 Kemijärvi
Kemijärven kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat