Lähihoitajasijaisia hengityshalvauspotilaan kotiin - Uudenkaupungin kaupunki

Lähihoitajasijaisia hengityshalvauspotilaan kotiin - Uudenkaupungin kaupunki

Haetaan lähihoitajan koulutuksen omaavia/opiskelijoita eri pituisiin määräaikaisiin kesälomasijaisuuksiin hengityshalvauspotilaan hoitorinkiin. Huomioidaan 18 vuotta täyttäneet lähihoitajaopiskelijat (2/3 opinnoista suorittaneet) ja muut osa-aikatyöstä kiinnostuneet hoitajat. . Työ on kolmivuorotyötä ja työ suoritetaan asiakkaan kotona. Aiempaa kokemusta vastaavasta työstä ei vaadita. Työ pitää sisällään avustamista päivittäisissä toimissa ja hengityksen seurantaa. Tarvittava erityisperehdytys annetaan toimipaikassa. Tarjoamme mahdollisuuden oppia uutta kiireettömässä työympäristössä. Vastuullisuus ja huolellisuus ovat avainsanoja työn päivittäisessä toteuttamisessa. Työntekijältä edellytetään Tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotesuojaa.
Työpaikka sijaitsee Ihodessa, Pyhärannassa.

Tehtävässä maksetaan kelpoisuusehdot täyttävälle 200 e/kk rekrytointilisää.

Lisätietoja

http://uusikaupunki.fi

Lisätietoja osastonhoitaja Nelli Lehtonen, puh. 0440 882 481. E-mail: etunimi.sukunimi(at)uusikaupunki.fi.

Uudenkaupungin kaupunki, Sosiaali- ja terveyskeskus, Terveyspalvelut
Osoite: Pyhäranta

UUSIKAUPUNKI on noin 15 800 asukkaan viihtyisä teollisuus- ja satamakaupunki lounaisrannikolla. Seutukuntansa vahvan ja vetovoimaisen keskuksen menestys perustuu luovaan osaamiseen sekä julkisten palvelujen hyvään laatuun ja joustavuuteen. Kasvun mahdollisuudet nousevat aktiivisesta elinkeinopolitiikasta, ihmisläheisestä, merellisestä ympäristöstä ja yhteisestä tahdosta. Ainutlaatuiset harrastusmahdollisuudet vievät sinut vaikkapa golfkentälle, kuntoputkeen tai veneilyn pariin. Maailman kaunein saaristo alkaa jo kotioveltasi.
Uudenkaupungin sosiaali- ja terveyskeskus tuottaa perusterveydenhuollon palveluja yhteistoiminta-alueen kuntien asukkaille. Yhteistoiminta-alueen muodostavat Kustavin, Pyhärannan, Taivassalon ja Vehmaan kunnat sekä Uudenkaupungin kaupunki. Alueen väestöpohja on 23 000.
Uudenkaupungin sosiaali- ja terveyskeskuksen terveyspalvelut on saanut SHQS-laaduntunnustuksen..
Kaupunki noudattaa savuttoman työpaikan periaatteita.

Tutustu työnantajaan