test

Lähihoitajat (2), Honkaharjun sairaala Imatra

Hakuaika päättyy  31.1.2023 23:59

HAEMME HONKAHARJUN SAIRAALAN OSASTOILLE 2 JA 3 KAHTA LÄHIHOITAJAA
määräaikaisiin tehtäviin 20.2.2023 tai sopimuksen mukaan alkaen. Sijaisuuksien kestot ovat 3 kk.
Sijaisuudet täytetään heti sopivien työntekijöiden löydyttyä.

Etelä-Karjalan hyvinvointialueen myötä myös Honkaharjun osastoilla tapahtui muutos ja olemme nyt Kuntoutuskeskuksen yksikkö. Osastoillamme hoidetaan lyhytaikaista hoitoa vaativia potilaita sekä toteutetaan kuntouttavaa, toimintakykyä parantavaa sekä ylläpitävää hoitotyötä moniammatillisesti. Yksikössämme työskentelee lähihoitajien lisäksi sairaanhoitajia, fysioterapeutteja, kuntohoitaja sekä mm. osastonlääkäri arkisin. Meidän yhteisenä tavoitteenamme on potilaan toimintakyvyn ja elämänlaadun parantaminen, jotta turvallinen kotiuttaminen on mahdollista. Osastollamme hoidetaan myös saattohoitopotilaita.

Voit hakea meille, jos olet lähi- tai perushoitaja sekä sinulla on nimikesuojatun terveydenhuollon ammattihenkilöstön rekisteröinti. Meillä hoidetaan jokaista kunnioittavasti sekä olemme sitoutuneet työmme kehittämiseen asiakaslähtöisesti kuntoutumista unohtamatta. Toivomme, että myös sinä jaat nämä meidän ajatukset ja näkemykset hoitotyöstä.

Työ on kolmivuorotyötä jaksotyöaikamuodossa, pääpaino kuitenkin aamu- ja iltavuoroissa.
Tehtävissä vaaditaan Etelä-Karjalan hyvinvointialueen voimassa olevaa lääkelupaa ja sen suorittaminen mahdollistetaan työsuhteen alussa tarpeen mukaan.

Tehtävissä noudatetaan koeaikaa, joka on korkeintaan puolet määräaikaisuuden kestosta.

Tehtävissä edellytetään Tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Toimintayksikön esimies Marja Soikkeli, p. 040 176 9240 tai marja.soikkeli@ekhva.fi
Toimipisteen vastaava Jaana Honkanen, p. 040 592 5973 tai jaana.honkanen@ekhva.fi

Organisaation työpaikat

Lorem ipsum dolor

Työnantaja

Etelä-Karjalan hyvinvointialue koostuu yli 100 toimipisteestä, joista muodostamme yhdessä yhden ison elämän iloisen joukkueemme. Ammattitaitoinen joukkomme ei pysähdy paikoilleen, vaan uudistumme, kehitämme ja etsimme jatkuvasti rohkeita ratkaisuja hyvinvoinnin edistämiseksi. Etelä-Karjalan hyvinvointialue on maakunnan suurin työnantaja, ja tavoitteenamme on olla rohkeita edelläkävijöitä ja yksi Suomen tehokkaimmista hyvinvointialueista. Yli 5000 työntekijän organisaationa tarjoamme monipuolisia uramahdollisuuksia ammattilaisillemme. Henkilöstöön - eli juuri sinuun - panostaminen on yksi strategiakärjistämme! Tutustu työnantajaan