test
Lähihoitajat (2), Pienniemenkadun palvelukoti, Lpr - Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote

Hakuaikaa jatkettu, jo tulleet hakemukset huomioidaan.

HAETAAN KAHTA LÄHIHOITAJAA PIENNIEMENKADUN PALVELUKOTIIN LAPPEENRANTAAN VAKINAISIIN TEHTÄVIIN 7.2.2022 ALKAEN.

Lähihoitajan työ Pienniemenkadun palvelukodissa on asukkaan kuntouttavaa hoitotyötä asukaslähtöisesti sisältäen perushoidon lisäksi sairaanhoidollisia tehtäviä. Työ sisältää mm. asukkaiden ravitsemuksesta, lääkityksestä ja henkilökohtaisesta hygieniasta huolehtimista sekä aktiivisen arjen/toimintatuokioiden järjestämistä. Eksoten asumispalveluissa käytetään mm. LifeCare-asiakastietojärjestelmää sekä RAI-arviointiohjelmaa.

Tehtävien aloitusyksikkö on Pienniemenkadun palvelukoti, mutta tehtävissä edellytetään valmiutta toimia muuttuvissa tilanteissa Eksoten eri yksiköissä.

Kelpoisuutena on sosiaali- ja terveydenhuollon perustutkinto, lähi- tai perushoitaja sekä nimikesuojatun terveydenhuollon ammattihenkilön rekisteröinti.
Työ on moniammatillista tiimityötä ja se perustuu asukkaan hoito- ja palvelusuunnitelmaan. Työ on kolmivuorotyötä, jaksotyöaikamuodossa.

Eksoten asumispalveluissa lähihoitajalta edellytetään lääkelupaa. Lääkeluvan suorittaminen mahdollistetaan yksikössä tarpeen mukaan.

Tehtäviin valittujen on esitettävä 30 päivän kuluessa valinnasta tiedon saatuaan hyväksyttävä terveydenhoitajantodistus terveydentilastaan. Tehtävissä on 6 kk koeaika.

Tehtävissä edellytetään Tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Eksotessa on käytössä infektioturvallisuuskyselylomake. Kysely tehdään kaikille Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiriin potilastyöhön tai potilastyön harjoitteluun tuleville. Käy tutustumassa lomakkeeseen tästä linkistä: http://www.eksote.fi/tyoeksotessa/tulossa-eksoteen-toihin/kyselyt-ja-lomakkeet/Sivut/default.aspx

Lisätietoja

https://www.eksote.fi/toimipisteet/asumisen-yksikot/pienniemenkadun-palvelukoti/Sivut/default.aspx

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

vs. Toimintayksikön esimies Katja Kiili, p. 040 582 0121, tai katja.kiili@eksote.fi
Toimipisteen vastaava Elisa Mäkelä, p. 040 718 7835 tai elisa.makela@eksote.fi

Lisätietoja

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote, Toimintakyky- ja hoivapalvelut

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiirissä, Eksotessa, on alueen erikoissairaanhoito, perusterveydenhuolto, vanhusten palvelut sekä perhe- ja sosiaalipalvelut yhdistetty yhdeksi toimivaksi kokonaisuudeksi. Eksote edistää alueen asukkaiden hyvinvointia ja toimintakykyä ennakoivalla ja kuntouttavalla otteella saavuttaakseen parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Olemme maakunnan suurin työnantaja ja työntekijöitä on noin 5000. Toimipisteitä meillä on 100, mm. neuvolatoiminnasta ikääntyneiden asumiseen ja opiskeluterveydenhuollosta laajan päivystyksen sairaalaan. Valinnanvaraa ja osaamista riittää myös niille, jotka etsivät urapolkuja ja kehittymismahdollisuuksia talon sisällä.

Muuttuva maailma ympärillämme on tiivistänyt Eksoten arvomaailman sanoihin; rohkeus, yksinkertaisuus sekä kaiken toiminnan keskiössä olevaan, ihmiseen. Mikäli pystyt samaistumaan arvoihimme sekä työskentelemään niiden mukaisesti, toivotamme sinut tervetulleeksi Saimaan syliin, keskelle elämää ja yhteiskuntaa.


Osoite: Pienniemenkatu 3, 53850 Lappeenranta
Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat