Salon kaupungin vanhuspalveluissa on haettavana

Kaksi lähihoitajan sijaisuutta kotihoidossa alkaen mahdollisimman pian ja jatkuen 2.1.22 sekä 9.1.22 saakka.

Etsimme joukkoomme tekijöitä, jotka ammattitaidollaan, osaamisellaan ja esimerkillään ovat valmiita tekemään kanssamme Salosta joka päivä vieläkin paremman.

Lähihoitajan tehtävän tarkoituksena on tukea asiakkaan toimintakykyä siten, että hän voi asua omassa kodissaan mahdollisimman pitkään. Asiakkaina ovat pääsääntöisesti ikäihmiset, mutta myös vammaiset ja muut avun tarvitsijat.

Etsimme joustavaa, innostunutta ja rakentavaan yhteistyöhön kykenevää henkilöä. Kehitysmyönteisyys ja asiakaslähtöisyys luetaan hakijan eduksi. Tehtävän hoitaminen edellyttää riittäviä atk-taitoja, liikkumisvalmiutta, itsenäisyyttä ja rohkeutta työskennellä muuttuvissa olosuhteissa. Kotihoidossa on käytössä toiminnanohjausjärjestelmä.

Tehtävä sijoittuu Salon kaupungin kotihoidon varahenkilöstöön, Salotiimiin, joka toimii koko Salon kaupungin alueella.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- ja terveydenhuollon henkilöstöstä annetun lain mukainen pätevyys. Tehtävän hoitaminen edellyttää voimassa olevaa ajokorttia, oman auton käyttöä, voimassa olevaa hygieniapassia sekä varmenne-korttia.

Mielenkiintoisen työn lisäksi tarjoamme sinulle maksuttomia liikuntaryhmiä, laajennettuja työterveyshuollon palveluita, lounasruokailun henkilökuntahintaan, kouluttautumis- ja kehittymismahdollisuuksia sekä liikunta- ja kulttuurietuja. Panostamme hyvään johtajuuteen ja henkilöstömme hyvinvointiin. Tavoitteemme on olla joka päivä parempi kaupunki sekä asukkaillemme, yrittäjillemme, henkilöstöllemme että yhteistyökumppaneillemme. Olemme savuton työnantaja.

Tehtäväkohtainen palkka on 2 296,10 euroa/kk.

Palvelussuhteessa noudatetaan yhden (1) kuukauden koeaikaa, mikäli virka- ja työehtosopimuksen mukaiset ehdot täyttyvät.

Lisätietoja tehtävistä antaa Salotiimin tiiminvastaava Kati Roos, p. 044 772 6251

Pyydämme jättämään sähköisen hakemuksen osoitteessa www.salo.fi/rekrytointi.

Mahdollinen paperihakemus lähetetään osoitteeseen Salon kaupunki / kirjaamo, PL 77, 24101 SALO. Kuoreen merkintä Hakemus / lähihoitajan sijaisuus, kotihoito. Myös paperihakemukset tallennetaan Kuntarekry -järjestelmään.

Olemme mahdollisesti yhteydessä hakijoihin jo hakuajan aikana.

Hakuaika päättyy 22.10.2021 klo 12.

Lisätietoja

http://www.salo.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävistä antaa Salotiimin tiiminvastaava Kati Roos, p. 044 772 6251.
Jos tarvitset apua sähköisen hakemuksen jättämiseen, ota yhteyttä rekrytointi@salo.fi.

Lisätietoja

Vanhuspalvelut, Kotihoidon varahenkilöstö

Salo on toisiaan täydentävien vastakohtien kaupunki. Täällä on hiljaisuutta ja yhdessä tekemistä, älyä ja tunnetta, ennakkoluulotonta teknologiaosaamista sekä ihmisläheisyyttä. Salo on lähes 52 000 asukkaan ja noin 5000 yrityksen kaupunki hyvien kulkuyhteyksien varrella. Yhteydet pääkaupunkiseudulle ja Turun suuntaan ovat nopeat sekä sujuvat, asuminen edullista ja monimuotoinen luonto meri-, joki- ja järvimaisemineen houkuttelee myös loma-asukkaita ja matkailijoita.

Salo on kansainvälisesti tunnettu langattoman tiedonsiirron monipuolisesta osaamisesta. Kaupungissamme on pitkät perinteet maataloudessa sekä metalli- ja puusepänteollisuudessa. Salosta löydät myös monipuoliset ostosmahdollisuudet sekä Suomen parhaan torin.


Osoite: Tehdaskatu 2, 24100 Salo
SALON KAUPUNKI - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat