test

Salon kaupungin vanhuspalveluissa on haettavana 2 lähihoitajan vakinaista tehtävää, joista toinen 3.1.2022 alkaen ja toinen 10.1.2022 alkaen läntisessä kotihoidossa (Halikon tiimissä)

Etsimme joukkoomme tekijöitä, jotka ammattitaidollaan, osaamisellaan ja esimerkillään ovat valmiita tekemään kanssamme Salosta joka päivä vieläkin paremman.

Tehtävän ensisijainen sijoituspaikka on läntinen kotihoito, mutta kotihoidon hoitajat liikkuvat tarpeen mukaan koko Salon alueella.

Kotihoidon hoitajan tehtävänä on tukea asiakkaan toimintakykyä siten, että hän voi asua omassa kodissaan mahdollisimman pitkään. Asiakkaina ovat pääsääntöisesti ikääntyneet ja/tai toimintakyvyltään heikentyneet henkilöt. Asiakkaille sovitaan omahoitajat, jotka vastaavat asiakkaan palveluiden kokonaisuudesta ja tähän liittyvistä kirjallisista töistä. Tukena omahoitajalle on tiimin muut hoitajat. Kotihoidossa on käytössä toiminnanohjausjärjestelmä ja asiakkaiden toimintakyvyn arvioinnin tukena on RAI-arviointijärjestelmä.

Etsimme joustavaa, innostunutta ja rakentavaan yhteistyöhön kykenevää henkilöä. Hakijalla tulee olla vahva vanhustyön osaaminen, halu sitoutua ja kehittää omahoitajatoimintamallia sekä ikäihmisiä arvostava työskentelyote. Eduksi hakijalle lasketaan toiminnanohjaus- ja RAI-arviointijärjestelmän tuntemus, hyvät tietotekniset- ja vuorovaikutustaidot, kehitysmyönteisyys, asiakaslähtöisyys ja kokemus kotihoidosta. Valitun henkilön tulee pystyä itsenäiseen ja oma-aloitteiseen työhön.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- ja terveydenhuollon henkilöstöstä annetun lain mukainen pätevyys. Tehtävän hoitaminen edellyttää voimassa olevaa ajokorttia, oman auton käyttöä ja voimassa olevaa hygieniapassia.

Mielenkiintoisen työn lisäksi tarjoamme sinulle maksuttomia liikuntaryhmiä, laajennettuja työterveyshuollon palveluita, lounasruokailun henkilökuntahintaan, kouluttautumis- ja kehittymismahdollisuuksia sekä liikunta- ja kulttuurietuja. Panostamme hyvään johtajuuteen ja henkilöstömme hyvinvointiin. Tavoitteemme on olla joka päivä parempi kaupunki sekä asukkaillemme, yrittäjillemme, henkilöstöllemme että yhteistyökumppaneillemme. Olemme savuton työnantaja.

Tehtäväkohtainen palkka on 2 296,10 euroa/kk. Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi 6 kuukauden jälkeen sinulle maksetaan henkilökohtaista palkanlisää. Työsuhteet alkavat sopimuksen mukaan. Koeaika on 6 kuukautta. Työsuhteeseen valitun tulee esittää todistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa työn aloittamisesta. Työaika on 38,25/vko, keskimääräinen yleistyöaika.

Lisätietoja tehtävästä antaa tiiminvastaava Marjo Salminen p. 044 772 6102, marjo.salminen@salo.fi

Oletko sinä etsimämme henkilö? Jos, niin sähköisen hakemuksen voit helposti täyttää osoitteessa www.kuntarekry.fi. Jos tarvitset apua hakemuksen jättämiseen, ota yhteys rekrytointiyksikköön rekrytointi@salo.fi, 02 778 2164. Mahdollinen paperihakemus lähetetään osoitteeseen Salon kaupunki / kirjaamo, PL 77, 24101 SALO. Kuoreen merkintä Hakemus / lähihoitaja, läntinen kotihoito. Myös paperihakemukset tallennetaan Kuntarekry- järjestelmään. Hakemuksia ei palauteta.

Haku tehtävään päättyy 9.12.2021 klo 12.00.

Lisätietoja

http://www.salo.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tiiminvastaava Marjo Salminen p. 044 772 6102, marjo.salminen@salo.fi

Lisätietoja

Läntinen kotihoito

Salo on toisiaan täydentävien vastakohtien kaupunki. Täällä on hiljaisuutta ja yhdessä tekemistä, älyä ja tunnetta, ennakkoluulotonta teknologiaosaamista sekä ihmisläheisyyttä. Salo on lähes 52 000 asukkaan ja noin 5000 yrityksen kaupunki hyvien kulkuyhteyksien varrella. Yhteydet pääkaupunkiseudulle ja Turun suuntaan ovat nopeat sekä sujuvat, asuminen edullista ja monimuotoinen luonto meri-, joki- ja järvimaisemineen houkuttelee myös loma-asukkaita ja matkailijoita.

Salo on kansainvälisesti tunnettu langattoman tiedonsiirron monipuolisesta osaamisesta. Kaupungissamme on pitkät perinteet maataloudessa sekä metalli- ja puusepänteollisuudessa. Salosta löydät myös monipuoliset ostosmahdollisuudet sekä Suomen parhaan torin.


Osoite: Tehdaskatu 2, 24100 Salo
SALON KAUPUNKI - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat