HAEMME NELJÄÄ (4) LÄHIHOITAJAA LUUMÄEN KOTIHOITOON

vakinaiseen tehtävään. Tehtävien aloitusajankohta on 12.10.2020 tai sopimuksen mukaan.

Luumäen kotihoidossa työskennellään niin maalaismaisemassa kuin kunnan taajama-alueella. Lähihoitajan tehtävät kotihoidossa ovat asiakkaiden luona tehtävät hoidolliset käynnit kuntouttavalla otteella, asiakkaan voinnin päivittäinen arviointi sekä toimiminen moniammatillisen työyhteisön jäsenenä.

Kelpoisuutena on sosiaali- ja terveydenhuollon henkilöstöstä annetun lain mukainen pätevyys, nimikesuojattu terveydenhuollon ammattihenkilö. Työ on kolmivuorotyötä, jaksotyöaikamuodossa.

Tehtävien aloitusyksikkö on Luumäen kotihoito, mutta työ edellyttää valmiutta toimia muuttuvissa tilanteissa Eksoten eri yksiköissä.

Kotihoidossa lähihoitajalta edellytetään ajokorttia ja lääkelupaa. Lääkeluvan suorittaminen mahdollistetaan yksiköissä tarpeen mukaan. Tehtävään valitun on esitettävä 30 päivän kuluessa valinnasta tiedon saatuaan hyväksyttävä lääkärin- tai terveydenhoitajantodistus terveydentilastaan. Työsuhteen alussa noudatamme kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§ edellyttämää rokotussuojaa. Eksotessa on käytössä infektioturvallisuuskyselylomake. Kysely tehdään kaikille Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiriin potilastyöhön tai potilastyön harjoitteluun tuleville. Käy tutustumassa lomakkeeseen tästä linkistä:
http://www.eksote.fi/tyoeksotessa/tulossa-eksoteen-toihin/kyselyt-ja-lomakkeet/Sivut/default.aspx

Lisätietoja

http://www.eksote.fi

Tutustu työnantajaan

Vs. Toimintayksikön esimies Tarja Sinkkonen, tarja.sinkkonen@eksote.fi, puh. 040 651 3144
Toimipisteen vastaava Soile Kemppinen, soile.kemppinen@eksote.fi, puh. 040 836 6746

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote, Hoiva, Kotihoito Luumäki
Osoite: Marttilantie 28, 54500 Taavetti

Eksote tuottaa sosiaali- ja terveyspalvelut Lappeenrannassa, Imatralla ja lähikunnissa. Asukkaita on noin 128 000. Alueella Etelä-Karjalan keskussairaala vastaa erikoissairaanhoidosta. Edistämme alueemme asukkaiden terveyttä, hyvinvointia ja toimintakykyä ennakoivalla ja kuntouttavalla otteella. Eksote on monien mahdollisuuksien työpaikka.

Olemme savuton työpaikka.

Meitä eksotelaisia on kaikkiaan noin 5000 ja työskentelemme noin 250:llä eri ammattinimikkeellä. Toimipisteitä meillä on noin sata. Lappeenrantaan pääsee junalla Helsingistä 2 tunnissa ja Lahdesta tunnissa. Työn ja perheen tasapainottelu vaatii Lappeenrannan seudulla vähemmän jonglöörin taitoja kuin monissa suuremmissa kaupungeissa. Asuntotilanne on hyvä ja työmatkat sujuvat ilman ruuhkia.

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote - Savuton työpaikka