test

Salon kaupungin vanhuspalveluiden kotihoidon kuntouttavassa arviointitiimissä on haettavana kaksi lähihoitajan toistaiseksi voimassa olevaa työsuhdetta alkaen 7.2.2022.

Tehtävän suorittamispaikkana on koko Salon kaupungin kotihoidon alue, ensisijainen sijoituspaikka on kotitiimi (jatkossa kuntouttava arviointitiimi). Arviointitiimin asiakkaaksi ohjataan kaupungin vanhuspalveluiden palveluohjauksen kautta. Kuntouttava arviointitiimi tarjoaa kotiin vietävää tukea tarvittaessa myös kotiutustilanteissa. Asiakkaat tulevat ensin kuntouttavalle arviointijaksolle ja siirtyvät tarvittaessa sen jälkeen kotihoitoon.
Lähihoitaja työskentelee yhtenä tiimin jäsenenä yhteistyössä muiden lähihoitajien, sairaanhoitajan sekä fysio- ja toimintaterapeutin kanssa. Lähihoitajan tehtävän tarkoituksena on tukea asiakkaan toimintakykyä siten, että hän voi asua omassa kodissaan mahdollisimman itsenäisesti. Arviointijakson aikana selvitetään tarkemmin asiakkaan toimintakykyä, kuntoutumisen mahdollisuutta ja kotona selviytymistä. Autetaan asiakasta asettamaan omat henkilökohtaiset tavoitteensa yhdessä läheistensä kanssa. Kotihoidon palveluilla tuetaan asiakasta niissä päivittäisissä toiminnoissa, joista hän ei suoriudu. Toimintakyvyn parantuminen ja ylläpitäminen arkikuntoutuksen keinoin on tärkeää, koska se tuo asiakkaan arkeen mielekkyyttä ja mahdollistaa osallistumisen hänelle tärkeisiin asioihin. Kuntouttavalla arviointijaksolla jokainen kotikäynti on asiakkaan omatoimisuutta tukeva käynti.

Kuntouttava arviointijakso on otettu Salon kaupungin kotihoidon toimintatavaksi vasta syksyllä 2021, joten aloittaessasi työn, pääset kehittämään uutta toimintatapaa ja osallistumaan kotikuntoutuksen koulutukseen.

Etsimme kuntouttavasta työtavasta ja asiakaslähtöisyydestä innostunutta sekä kehitysmyönteistä ja yhteistyökykyistä henkilöä. Asiakastyöhön liittyvien kirjallisten töiden hallitseminen katsotaan eduksi. Kotihoidossa on käytössä toiminnanohjausjärjestelmä.

Mielenkiintoisen työn lisäksi tarjoamme sinulle maksuttomia liikuntaryhmiä, laajennettuja työterveyshuollon palveluita, lounasruokailun henkilökuntahintaan, kouluttautumis- ja kehittymismahdollisuuksia sekä liikunta- ja kulttuurietuja. Panostamme hyvään johtajuuteen ja henkilöstömme hyvinvointiin. Tavoitteemme on olla joka päivä parempi kaupunki sekä asukkaillemme, yrittäjillemme, henkilöstöllemme että yhteistyökumppaneillemme. Salon kaupunki on savuton työnantaja.

Työsuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.Tehtäväkohtainen peruspalkka SOTE sopimuksen mukaan 2296,10 €/kk. Työaika 38,25/vko, yleistyöaika.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- ja terveydenhuollon henkilöstöstä annetun lain mukainen pätevyys. Tehtävän hoitaminen edellyttää voimassa olevaa ajokorttia, oman auton käyttöä ja hygieniapassia.

Työsuhde täytetään ehdollisena, kunnes valittu on esittänyt valitsevalle viranomaiselle hyväksyttävän lääkärintodistuksen terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista.

Lisätietoja tehtävästä antaa arviointitiimin tiiminvastaava Taina Tuominen, p. 044 772 6390 taina.tuominen@salo.fi

Pyydämme jättämään sähköisen hakemuksen kuntarekry.fi -sivustolla. Jos tarvitset apua hakemuksen jättämiseen, ota yhteys rekrytointiyksikköön rekrytointi@salo.fi. Mahdollinen paperihakemus lähetetään osoitteeseen Salon kaupunki / kirjaamo, PL 77, 24101 SALO. Kuoreen merkintä Hakemus / lähihoitaja, kotihoidon kuntouttava arviointitiimi. Myös paperihakemukset tallennetaan Kuntarekry -järjestelmään. Hakemuksia ei palauteta.

Hakuaika päättyy 19.1.2022 klo 12.00.

Lisätietoja

http://www.salo.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Arviointitiimin tiiminvastaava Taina Tuominen, p. 044 772 6390 taina.tuominen@salo.fi
Jos tarvitset apua hakemuksen jättämiseen, ota yhteys rekrytointiyksikköön rekrytointi@salo.fi.

Lisätietoja

Vanhuspalvelut, Kotitiimi

Salo on toisiaan täydentävien vastakohtien kaupunki. Täällä on hiljaisuutta ja yhdessä tekemistä, älyä ja tunnetta, ennakkoluulotonta teknologiaosaamista sekä ihmisläheisyyttä. Salo on lähes 52 000 asukkaan ja noin 5000 yrityksen kaupunki hyvien kulkuyhteyksien varrella. Yhteydet pääkaupunkiseudulle ja Turun suuntaan ovat nopeat sekä sujuvat, asuminen edullista ja monimuotoinen luonto meri-, joki- ja järvimaisemineen houkuttelee myös loma-asukkaita ja matkailijoita.

Salo on kansainvälisesti tunnettu langattoman tiedonsiirron monipuolisesta osaamisesta. Kaupungissamme on pitkät perinteet maataloudessa sekä metalli- ja puusepänteollisuudessa. Salosta löydät myös monipuoliset ostosmahdollisuudet sekä Suomen parhaan torin.


Osoite: Tehdaskatu 2, 24100 Salo
SALON KAUPUNKI - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat