test

Salon kaupungin vanhuspalveluiden kotihoidossa on haettavana lähihoitajien kesäsijaisuuksia eri puolille Saloa.

Etsimme joukkoomme tekijöitä, jotka ammattitaidollaan, osaamisellaan ja esimerkillään ovat valmiita tekemään kanssamme Salosta joka päivä vieläkin paremman.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- ja terveydenhuollon henkilöstöstä annetun lain mukainen pätevyys. Tarjoamme sijaisuuksia myös alan opiskelijoille. Toivomme ajokorttia ja oman auton käyttöä. Lähihoitajien työ on kaksivuorotyötä, tarjoamme myös erikseen yötyön sijaisuuksia.

Ota rohkeasti yhteyttä ja hae meille töihin, voimme myös räätälöidä sinulle sopivan sijaisuuden. Loppuvaiheen opiskelijoilla on mahdollisuus oppisopimuskoulutukseen.

Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa, joka on enintään puolet työsuhteen kestosta. Palkkaus sote-sopimuksen mukaan. Tehtävien hoito edellyttää tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, myös covid-19-rokotusten antamaa suojaa. Työntekijä toimittaa covid-19 rokotustodistuksen työnantajalle kirjallisena töihin tullessaan.

Salon kaupunki on savuton työnantaja.

Tervetuloa iloiseen ja reippaaseen joukkoomme!

Lisätietoja eri yksiköistä löydät www.salo.fi/sosiaalijaterveyspalvelut/vanhuspalvelut -sivuilta.

Lisätietoja tehtävistä antavat; etunimi.sukunimi@salo.fi
Pohjoinen kotihoito ja yöhoito: Niina Jantunen, 044 7726106
Itäinen kotihoito, kotiutustiimi, Perniökoti: Elisa Riski, 044 772 6118
Eteläinen kotihoito, Rauhalan tukiasumisyksikkö: Tapio Lahti, 044 7726257
Läntinen kotihoito: Marjo Vähäkangas, 044 772 6124

Jos olet etsimämme kesäsijainen, niin sähköisen hakemuksen voit helposti täyttää osoitteessa www.kuntarekry.fi. Vastaa hakulomakkeen kysymykseen mikä on ensisijainen työyksikkötoiveesi ja mitä sijaisuutta haet. Mahdollinen paperihakemus lähetetään osoitteeseen Salon kaupunki / kirjaamo, PL 77, 24101 SALO. Kuoreen merkintä Hakemus / kesäsijaisuudet, kotihoito. Jos tarvitset apua sähköisen hakemuksen jättämiseen ota yhteys rekrytointi@salo.fi tai puh. 02 7782164. Myös paperihakemukset tallennetaan Kuntarekry- järjestelmään. Hakemuksia ei palauteta.

Hakuaika päättyy 31.1.2022 klo 12.

Lisätietoja

http://www.salo.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Katso hakuilmoitus.
Jos tarvitset apua hakemuksen jättämiseen, ota yhteys rekrytointiyksikköön rekrytointi@salo.fi.

Lisätietoja

Vanhuspalvelut, Kotihoito

Salo on toisiaan täydentävien vastakohtien kaupunki. Täällä on hiljaisuutta ja yhdessä tekemistä, älyä ja tunnetta, ennakkoluulotonta teknologiaosaamista sekä ihmisläheisyyttä. Salo on lähes 52 000 asukkaan ja noin 5000 yrityksen kaupunki hyvien kulkuyhteyksien varrella. Yhteydet pääkaupunkiseudulle ja Turun suuntaan ovat nopeat sekä sujuvat, asuminen edullista ja monimuotoinen luonto meri-, joki- ja järvimaisemineen houkuttelee myös loma-asukkaita ja matkailijoita.

Salo on kansainvälisesti tunnettu langattoman tiedonsiirron monipuolisesta osaamisesta. Kaupungissamme on pitkät perinteet maataloudessa sekä metalli- ja puusepänteollisuudessa. Salosta löydät myös monipuoliset ostosmahdollisuudet sekä Suomen parhaan torin.


Osoite: Tehdaskatu 2, 24100 Salo
SALON KAUPUNKI - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat