test

Kiinnostaisiko sinua liittyä kesäksi iloiseen joukkoomme kehitysvammahuoltoon? Haluatko tehdä työtä, jolla on iso merkitys asiakkaillemme? Haemme kehitysvammahuoltoon hoitajia ja alan opiskelijoita eri pituisiin sijaisuuksiin.

Kehitysvammahuollon hoitaja on osaltaan toteuttamassa asukkaiden hyvää, monipuolista ja hetkittäin vauhdikastakin arkea. Työhön kuuluu asukkaiden hyvinvoinnista vastaaminen, ohjaaminen, kuntouttaminen, viriketoiminta sekä lääkehuollon toteuttaminen. Työtä tehdään pääasiassa kolmessa vuorossa.

Kehitysvammahuollolla on 7 asumisyksikköä sekä tilapäishoitoyksikkö Elmeri. Yksikkömme sijaitsevat Halikossa, Salossa, Kiskossa ja Perniössä. Asumisyksiköt ovat kaikennäköisiä ja kokoisia. Toiminta vaihtelee yksiköissä asuvien asiakkaidemme tarpeiden mukaan. Työ vaihtelee ohjaavasta hoidolliseen työhön. Asiakkaidemme ikähaitari on vauvasta vaariin. Tilapäishoitoyksikkö Elmeri tarjoaa tilapäishoitoa erityistä tukea tarvitseville lapsille ja nuorille.

Arvostamme positiivista asennetta, aktiivista työotetta sekä halua olla luomassa asiakkaillemme parempaa arkea. Mikäli et pelkää suuria tunteita, lämpimiä halauksia ja nopeasti muuttuvia tilanteita olet etsimämme henkilö.

Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa, joka on enintään puolet työsuhteen kestosta. Salon kaupunki on savuton työnantaja. Tehtäväkohtainen hoitajan palkka on 2296,10€.

Tehtävän hoito edellyttää tartuntatautilain §48 mukaista rokotussuojaa, myös covid-19-rokotusten antamaa suojaa. Työntekijä toimittaa covid-19 rokotustodistuksen työnantajalle kirjallisena töihin tullessaan.

Lisätietoja sijaisuuksista antavat asumisyksiköiden esimiehet Saara Saarinen; saara.saarinen@salo.fi tai puh. 044 7783534, Heli Saloranta; heli.saloranta@salo.fi tai puh. 044 7783524 tai Petteri Lindblom; petteri.lindblom@salo.fi tai puh. 044 7783523.

Oletko sinä etsimämme kesäsijainen? Jos, niin sähköisen hakemuksen voit helposti täyttää osoitteessa www.kuntarekry.fi. Jos tarvitset apua sähköisen hakemuksen jättämiseen, ota yhteyttä rekrytointi@salo.fi tai puh. 02 7782164. Mahdollinen paperihakemus lähetetään osoitteeseen Salon kaupunki / kirjaamo, PL 77, 24101 SALO. Kuoreen merkintä Hakemus / ryhmäkotien kesäsijaisuudet. Myös paperihakemukset tallennetaan Kuntarekry - järjestelmään. Hakemuksia ei palauteta.

Hakuaika päättyy 31.1.2022 klo 12.

Lisätietoja

http://www.salo.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Katso hakuilmoitus.
Jos tarvitset apua hakemuksen jättämiseen, ota yhteys rekrytointiyksikköön rekrytointi@salo.fi.

Lisätietoja

Kehitysvammahuolto

Salo on toisiaan täydentävien vastakohtien kaupunki. Täällä on hiljaisuutta ja yhdessä tekemistä, älyä ja tunnetta, ennakkoluulotonta teknologiaosaamista sekä ihmisläheisyyttä. Salo on lähes 52 000 asukkaan ja noin 5000 yrityksen kaupunki hyvien kulkuyhteyksien varrella. Yhteydet pääkaupunkiseudulle ja Turun suuntaan ovat nopeat sekä sujuvat, asuminen edullista ja monimuotoinen luonto meri-, joki- ja järvimaisemineen houkuttelee myös loma-asukkaita ja matkailijoita.

Salo on kansainvälisesti tunnettu langattoman tiedonsiirron monipuolisesta osaamisesta. Kaupungissamme on pitkät perinteet maataloudessa sekä metalli- ja puusepänteollisuudessa. Salosta löydät myös monipuoliset ostosmahdollisuudet sekä Suomen parhaan torin.


Osoite: Tehdaskatu 2, 24100 Salo
SALON KAUPUNKI - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat