Skip to main content
test

Salon kaupungin vanhuspalveluissa on haettavana

3 lähihoitajan toistaiseksi voimassa olevaa työsuhdetta.

Ensisijainen sijoituspaikka on ympärivuorokautisen hoidon varahenkilöstö, Hintan hoivakoti.


Etsimme joustavaa, innostunutta ja rakentavaan yhteistyöhön kykenevää henkilöä. Edellytämme myös positiivista asennetta sekä asiakkaan ja omaisten kunnioittavaa kohtaamista ja hyviä vuorovaikutus-ja yhteistyötaitoja.
Tehtävän hoitaminen edellyttää riittäviä atk-taitoja, itsenäisyyttä ja rohkeutta työskennellä muuttuvissa olosuhteissa.
Tehtävä sijoittuu Salon kaupungin ympärivuorokautiseen varahenkilöstöön, sijaispooliin. Työalue sisältää useamman osaston, ja varahenkilölle tullaan määrittämään kotiosasto.

Kelpoisuusvaatimuksena on lähihoitajan tutkinto tai vastaava kelpoisuus. Lisäksi edellytämme voimassa olevaa lääkehoidon lupaa tai sen suorittamista välittömästi työsuhteen alkaessa sekä hygieniapassia. Tehtävän hoitaminen edellyttää myös voimassa olevaa ajokorttia ja oman auton käyttöä. Työ on kaksivuorotyötä ja työaikamuotona on keskimääräinen yleistyöaika.

Mielenkiintoisen työn lisäksi tarjoamme sinulle maksuttomia liikuntaryhmiä, laajennettuja työterveyshuollon palveluita, lounasruokailun henkilökuntahintaan, kouluttautumis- ja kehittymismahdollisuuksia sekä liikunta- ja kulttuurietuja. Panostamme hyvään johtajuuteen ja henkilöstömme hyvinvointiin. Tavoitteemme on olla joka päivä parempi kaupunki sekä asukkaillemme, yrittäjillemme, henkilöstöllemme että yhteistyökumppaneillemme. Olemme savuton työnantaja.

Tehtäväkohtainen palkka on 2296,10 euroa/kk.

Työsuhteeseen valitun tulee esittää todistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa työn aloittamisesta. Tehtävän hoidossa edellytetään tartuntatautilain § 48 mukaista rokotussuojaa, myös covid-19-rokotusten antamaa suojaa. Työntekijä toimittaa covid-19 rokotustodistuksen työnantajalle kirjallisena töihin tullessaan.

Palvelussuhteessa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa mikäli virka- ja
työehtosopimuksen mukaiset ehdot täyttyvät.

Lisätietoja tehtävästä antaa osastonvastaava Krista Elo p. 02 -7726047.

Pyydämme jättämään sähköisen hakemuksen osoitteessa www.salo.fi/rekrytointi.

Mahdollinen paperihakemus lähetetään osoitteeseen Salon kaupunki / kirjaamo, PL 77, 24101 SALO. Kuoreen merkintä Hakemus / Ympärivuorokautisen hoidon varahenkilöstö.

Hakuaika päättyy 31.07.2022 klo 12:00

Lisätietoja

http://www.salo.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Osastonvastaava Krista Elo p. 02 7726047.
Jos tarvitset apua hakemuksen jättämiseen, ota yhteys rekrytointiyksikköön rekrytointi@salo.fi.

Lisätietoja

Ympärivuorokautisen hoidon varahenkilöstö

Salo on toisiaan täydentävien vastakohtien kaupunki. Täällä on hiljaisuutta ja yhdessä tekemistä, älyä ja tunnetta, ennakkoluulotonta teknologiaosaamista sekä ihmisläheisyyttä. Salo on lähes 52 000 asukkaan ja noin 5000 yrityksen kaupunki hyvien kulkuyhteyksien varrella. Yhteydet pääkaupunkiseudulle ja Turun suuntaan ovat nopeat sekä sujuvat, asuminen edullista ja monimuotoinen luonto meri-, joki- ja järvimaisemineen houkuttelee myös loma-asukkaita ja matkailijoita.

Salo on kansainvälisesti tunnettu langattoman tiedonsiirron monipuolisesta osaamisesta. Kaupungissamme on pitkät perinteet maataloudessa sekä metalli- ja puusepänteollisuudessa. Salosta löydät myös monipuoliset ostosmahdollisuudet sekä Suomen parhaan torin.


Osoite: Kurkelantie 1629, 25410 Suomusjärvi
SALON KAUPUNKI - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat