Skip to main content
test
LÄHIHOITAJAT (50%), Kotihoidon etähoiva, Hyvinkää - Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä

Tule osaksi hieman erilaista kotihoitoa!

Meillä etähoivassa on tarjolla vakituinen sekä määräaikainen työsuhde 50% työajalla.

Etäpalvelu on kotihoidon palvelua, jossa hoitajan fyysinen käynti korvataan kuvapuhelinyhteydellä. Palvelua myönnetään yksilöllisen palvelutarpeen arvioinnin perusteella. Asiakkaan palvelukokonaisuus voi muodostua pelkästään etäkäynneistä tai etäkäyntien ja perinteisen hoidon ja palvelun yhdistämisestä. Asiakkaan kanssa yhdessä laaditaan palvelusuunnitelma, jossa määritellään palvelun yksilöllinen toteuttaminen. Työhön kuuluu myös laitteiden vientiä ja käytön aloituksen opastamista asiakkaille yhdessä kotihoidon vastuutyöntekijän kanssa.

Keuosten etähoiva on siirtynyt keskitettyyn aluemalliin marraskuussa 2020. Työpiste sijaitsee Hyvinkäällä Sandelininkadulla. Työ on 2-vuorotyötä, kaikkina viikonpäivinä. Osa-aikaisen työ painottuu aamuun klo 7-11 tai iltaan 17-21 välille.

Työssä onnistuminen edellyttää kotihoidon asiakkaiden toimintaympäristön tuntemusta sekä osaamista ikääntyneen asiakkaan toimintakyvyn havainnointiin, tukemiseen ja arviointiin. Edellytämme lisäksi hyvää tietoteknistä osaamista, sillä käytössä on viisi eri potilastietojärjestelmää sekä VideoVisit etäpalvelujärjestelmä.

Arvostamme hyviä tiimityötaitoja, oma-aloitteisuutta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon sekä innokkuutta kehittää uudenlaista toimintatapaa tiimin ja yhteistyöverkoston kanssa. Merkityksellistä on vuorovaikutukselliset valmiudet asiakkaan kohtaamiseen etäkontaktin välityksellä. Kelpoisuusehtona tehtävään on lähihoitajan tutkinto sekä soveltuvuutta tehtävään. Työn hoitaminen edellyttää ajokorttia. Oman auton käyttömahdollisuus on suotavaa

Tietoja palvelussuhteesta:

  • Vakituinen työsuhde (50%) alkaen sopimuksen mukaan
  • Määräaikainen työsuhde (50%) 9kk, alkaen sopimuksen mukaan.
  • Tehtäväkohtainen palkka on 2333.86 e/kk. Lisäksi maksamme työkokemukseen perustuva lisää.
  • Tutustu linkin kautta Keusoteen sekä rekrytointiin ja näe vaadittavat luvat. Avaa sivu tästä
Lisätiedot antaa etähoivan esihenkilö Anu Lucas, puh. 050 497 1661, anu.lucas@keusote.fi

Hakuaika päättyy 7.7.2022 klo 14.00.

  • kontaktoimme mahdollisesti jo hakuaikana.
Tutustu työnantajaan

Lisätietoja

Keski-Uudenmaan sote on edelläkävijä sote-palveluiden kehittämisessä. Kuntayhtymään kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula.

Sinulle suositellut työpaikat