Skip to main content
test
LÄHIHOITAJAT, Hyvinkään kotihoito - Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä

Mikäli Sinua kiinnostaa työskennellä itseohjautuvasti sekä monipuolisen työnkuvan parissa, tule osaksi meidän porukkaa!

Lähihoitajan tehtävänkuva kotihoidossa on monipuolinen ja sisältää monipuolisen tiimityön. Työnkuvaan kuuluu asiakaslähtöinen hoidon suunnittelu, toteutus ja arviointi.

Kotihoidossa työ tapahtuu asiaklaan luona. Työ on asiakaslähtöistä sekä kuntouttavaa hoitotyötä sisältäen perushoidon lisäksi sairaanhoidollista työtä. Työtä tehdään aamu- sekä iltavuoroissa myös viikonloppuisin turvaten ikääntyneiden asiakkaiden laadukas hoito vuoden ympäri. Lähihoitajana vastaat yhdessä tiimin kanssa vastuuasiakkaidesi kokonaisvaltaisesta hoitotyön prosessista.

Hyvinkäällä Sinua on vastassa moniammatillinen, osaava sekä huumorintajuisen työyhteisö. Sinulta toivomme kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon, sitoutumista tehtävään, organisointikykyä sekä hyviä tiimi- ja vuorovaikutustaitoja. Kelpoisuusehtona on lähihoitajan tutkinto, mutta huomioimme myös opiskelijat. Ajokortti on edellytys tehtävän hoitamiselle ja oman auton käyttömahdollisuus on suotavaa.

Työ antaa Sinulle mahdollisuuden olla mukana kehittämässä kotihoidon toimintaa sekä ammattillisen kehittymisen. Työ on mielenkiintoista, monipuolista sekä vastuullista jossa voit työskennellä monipuolisesti omaa osaamistasi hyödyntäen. Perehdytämme sinut tehtävään ja huolehdimme, että jäät meille!

Tietoja palvelussuhteesta:

  • Vakituiset työsuhteet alkaen sopimuksen mukaan.
  • Määräaikaisuudet voimme räätälöidä Sinulle sopivaksi.
  • Tehtäväkohtainen palkka on 2318.15 e/kk. Lisäksi maksamme työkokemukseen perustuvaa lisää.
  • Näytteenottokoulutuksen suorittaneiden tehtäväkohtainen palkka on 2515.65 e/kk.
  • Tässä rekrytoinnissa on käytössä vinkki- ja sitouttamispalkkio. Keusoten työntekijä, joka vinkkaa työpaikasta valitulle henkilölle, sekä tehtävään valittu saavat kahden viikon palkkaa vastaavan summan kertapalkkiona kahdessa erässä, edellyttäen, että valittu henkilö on yli vuoden töissä. Palkkiot maksetaan 6 kk ja 12 kk jälkeen. Jos sinulle vinkataan paikasta, muistathan mainita vinkkaajan nimen hakemuksessa.
  • Tutustu linkin kautta rekrytointiin sekä Keusoteen ja näe vaadittavat luvat. Avaa sivu tästä
Lisätiedot antavat kotihoidon esihenkilöt Teija Murtoniemi, 050 497 1596, teija.murtoniemi@keusote.fi, Laura Kuurlunti, 050 497 1902, laura.kuurlunti@keusote.fi tai Anette Salo, 050 497 1849, anette.salo@keusote.fi

Hakuaika päättyy 30.6.2022 klo 14.00

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja

Keski-Uudenmaan sote on edelläkävijä sote-palveluiden kehittämisessä. Kuntayhtymään kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula.

Sinulle suositellut työpaikat