Skip to main content
test
LÄHIHOITAJAT, kotihoidon resurssipooli (varahenkilöstö, päivätyö) - Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä

Nautitko itsenäisestä ja vaihtelevasta työstä, jossa osaamistasi todella arvostetaan? Haluaisitko toimia osana itseohjautuvaa tiimiä?

Tutustu kotihoidon resurssipooliin!

Keväällä 2021 meillä on aloittanut toimintansa resurssienhallinnan yksikkö, jonka osana toimii myös resurssipooli eli varahenkilöstö.

Työ on asiakkaan kotona tapahtuvaa kuntouttavaa hoitotyötä sekä arjessa tukemista. Meillä työtä tehdään pilke silmäkulmassa ja työkaveria tuetaan koko työyhteisön voimin. Resurssipoolin hoitajana työskentelet joustavasti Keusoten eri kuntien alueilla liikkuen, vahvistamassa kotihoidon henkilöstön päivittäistä riittävyyttä.

Työkulttuurimme rakentuu itse- ja yhteisöohjautuvuuden ympärille. Haluamme lisäksi, että koet itsesi tervetulleeksi ja siksi panostamme hyvään perehdytykseen.

  • Käytössämme on Pegasos Mukana- ja Hilkka-toiminnanohjausjärjestelmät. Käyntien tilastointi sekä päivittäinen kirjaaminen tehdään asiakkaan luona matkapuhelimella.
  • Työ on aamuvuoropainotteista myös viikonloppuisin. Työvuorot suunnitellaan joustavasti yhdessä tiimin kanssa.
  • Työssä tarvitaan ajokorttia, oman auton käyttömahdollisuus on suotavaa.
  • Tehtävän hoitaminen edellyttää lähihoitajan tutkintoa, mutta huomioimme myös loppuvaiheen opiskelijat. Vaadittava lääkehoidon osaaminen on suoritettava koeajan puitteissa.
Tietoja palvelussuhteesta:
  • Avoinna vakituisia sekä määräaikaisia palvelussuhteita alkaen sopimuksen mukaan.
  • Tehtäväkohtainen palkka on 2583,35 e/kk. Lisäksi maksamme työkokemukseen perustuvaa lisää.
  • Tässä rekrytoinnissa on käytössä vinkki- ja sitouttamispalkkio. Keusoten työntekijä, joka vinkkaa työpaikasta valitulle henkilölle, sekä tehtävään valittu saavat kahden viikon palkkaa vastaavan summan kertapalkkiona kahdessa erässä, edellyttäen, että valittu henkilö on yli vuoden töissä. Palkkiot maksetaan 6 kk ja 12 kk jälkeen. Jos sinulle vinkataan paikasta, muistathan mainita vinkkaajan nimen hakemuksessa.
  • Tutustu linkin kautta Keusoteen, rekrytointiin ja näe vaadittavat luvat. Avaa sivu tästä
Lisätiedot antaa Resurssienhallintayksikön esimies Anu Lucas, puh. 050 497 1661, anu.lucas@keusote.fi tai Heidi Hallikainen, puh. 050 497 1632, heidi.hallikainen@keusote.fi.

Hakuaika päättyy 30.6.2022 klo 14.00.

  • Kontaktoimme hakijoita koko hakuajan.
Tutustu työnantajaan

Lisätietoja

Keski-Uudenmaan sote on edelläkävijä sote-palveluiden kehittämisessä. Kuntayhtymään kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula.

Sinulle suositellut työpaikat