Tuttu logo?

Miten toimii Keusoten kotihoito?

Keusoten kotihoidon tavoitteena on, että ikääntyvät asiakkaat saavat vuoden jokaisena päivänä laadukasta hoitoa ja kotona asuminen on turvallista.

Kotihoidon toimintatapaa sekä -kulttuuria kehitetään koko ajan. Uutena mallina meillä on aloittanut resurssienhallinnan yksikkö.

Tiedät varmasti mitä työ on kotihoidossa. Se on asiakaslähtöistä hoitotyötä, jossa ilman positiivista työotetta tai huumoria ei pärjää. Kotihoidon työntekijät ovat sydämellisiä, joille ikäihmisten kohtaaminen on tärkeää. Työkulttuuri kotihoidossa rakentuu itse- ja yhteisöohjautuvuuden ympärille, tutustu vaikka tämä linkin kautta, muutos on totta ja se on tehty työntekijöiden viihtyvyyttä varten.

Meillä Hyvinkäällä on avoinna lähihoitajan vakituisia, että määräaikaisia tehtäviä. Tutsutu hakuun tai ole meihin yhteydessä. Kerromme mielellämme lisää.

  • Olemme Sinuun yhteydessä hakemuksen jätön jälkeen
  • Kerro hakemuksessasi itsestäsi sekä osaamisestasi
Työ kotihoidossa on asiakkaan luona tapahtuvaa asiakaslähtöistä ja kuntouttavaa hoitotyötä sisältäen perushoidon lisäksi sairaanhoidollisia tehtäviä. Työn tavoitteena on asiakkaan hyvä arki sekä kotona selviytyminen.

Kotihoidon lähihoitajan työnkuvaan kuuluu asiakaslähtöinen hoidon suunnittelu, toteutus ja arviointi. Lähihoitajan tehtävänkuva kotihoidossa on monipuolinen sekä vastuullinen ja sisältää monipuolisen tiimityön. Työ mahdollistaaa ammattitaidon laaja-alaisen käytön, mutta vaatii itsenäistä työskentelyä sekä ongelmanratkaisutaitoja. Lähihoitajana vastaat yhdessä tiimin kanssa vastuuasiakkaidesi kokonaisvaltaisesta hoitotyön prosessista. Työ tehdään aamu- sekä iltavuoroissa myös viikonloppuisin.

  • Hyvinkään kotihoidossa Sinua odottaa mukava, kehittämismyönteinen työyhteisö, jossa autamme tiimissä toinen toisiamme, joten olemme koko tiiminä tukena moniammatillisesti.
  • Saat tehtäviisi kattavan perehdytyksen ja saat olla mukana kehittämässä kotihoidon palveluja.
  • Tässä työtehtävässä ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.
Tehtävässä tarvitaan taitoa vastata asiakkaan kokonaisvaltaiseen hoidon tarpeeseen, oman työn organisointikykyä ja hyviä tiimityötaitoja. Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä kehittämismyönteisyyttä. Itsenäinen työskentelyote sekä päätöksenteko ja joustavuus ovat tärkeitä tekijöitä tehtävän menestyksekkäässä hoidossa. Katsomme eduksi aiemman kokemuksen ikääntyvän ihmisen hoitotyöstä ja kotihoidon tuntemuksesta. Kotihoito on edelläkävijä itse- ja yhteisöohjautuuvudessa, joten toivomme sitoutumista itseohjautuvuuden kehittämiseen.

Oletko kuullut tai lukenut itse- ja yhteisöohjautuvuudesta? Tutustu tästä

  • Kelpoisuusehtona tehtävään on tehtävään terveydenhuollon ammattihenkilöstöstä annetun lain (559/1994, asetus 564/1994) mukainen lähihoitajan tutkinto sekä ammatinimikkeen laillistamista.
  • Huomioimme myös alan opiskelijat, joilla työ- tai harjoittelukokemusta kotihoidosta sekä vaadittavat opinnot suoritettuna.
Lisätiedot & yhteydenotot: Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät voimassa olevan KVTES:n mukaan. Koeaika on korkeintaan puolet palvelussuhteen kestosta.
  • LOVe-lääkehoidon verkko-opinnot, tentit ja käytännön näytöt tulee suorittaa koeajan puitteissa.
  • Tartuntatautilaki 48§ velvoittaa sosiaali- ja terveydenhuollon työnantajan varmistumaan tartuntatautien vakaville seurauksille alttiiden asiakkaiden ja potilaiden parissa työskentelevän henkilökunnan riittävästä rokotussuojasta.
____________________________________________________

Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä (Keusote) on edelläkävijä sosiaali- ja terveyspalveluiden kehittämisessä. Vastaamme jäsenkuntiemme Hyvinkään, Järvenpään, Mäntsälän, Nurmijärven, Pornaisten ja Tuusulan 200 000 asukkaan laadukkaista ja asiakaslähtöisistä sosiaali- ja terveyspalveluista. Palveluksessamme on yli 3500 ammattilaista.

Kuulumme oikotien vastuullinen työnantajakampanjaan ja strategisena tavoitteenamme on olla arvostettu ja vetovoimainen työpaikka, jossa kyvykäs ja hyvinvoiva henkilöstö mahdollistaa onnistumisen. Meillä toteutuu valmentava johtajuus sekä itse- ja yhteisöohjautuvuus. Tule osaksi Keusotea! Olemme savuton työpaikka.

#keusote #keskiuudenmansotekuntayhtymä

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

kotihoidon esimies Tiina Tarvonen, puh. 050 497 1596, tiina.tarvonen@keusote.fi
kotihoidon esimies Katja Korppinen, puh. 050 497 1956, katja.korppinen@keusote.fi

Lisätietoja

Keski-Uudenmaan sote on edelläkävijä sote-palveluiden kehittämisessä. Kuntayhtymään kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula.

Sinulle suositellut työpaikat