test
LÄHIHOITAJAT, kotihoito Hyvinkää - Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä

Mikäli Sinua kiinnostaa työskennellä itseohjautuvasti sekä monipuolisen työnkuvan parissa, tule osaksi meidän porukkaa!

Hyvinkäällä Sinua on vastassa moniammatillinen, osaava sekä huumorintajuisen työyhteisö ja annamme mahdollisuuden olla mukana kehittämässä kotihoidon toimintaa.

Keusoten kotihoidon tavoitteena on, että ikääntyvät asiakkaat saavat vuoden jokaisena päivänä laadukasta hoitoa ja kotona asuminen on turvallista. Työ kotihoidossa on asiakkaan luona tapahtuvaa asiakaslähtöistä ja kuntouttavaa hoitotyötä sisältäen perushoidon lisäksi sairaanhoidollisia tehtäviä. Työn tavoitteena on asiakkaan hyvä arki sekä kotona selviytyminen.

Lähihoitajan tehtävänkuva kotihoidossa on monipuolinen sekä vastuullinen ja sisältää monipuolisen tiimityön. Työnkuvaan kuuluu asiakaslähtöinen hoidon suunnittelu, toteutus ja arviointi. Lähihoitajana vastaat yhdessä tiimin kanssa vastuuasiakkaidesi kokonaisvaltaisesta hoitotyön prosessista. Työtä tehdään aamu- sekä iltavuoroissa myös viikonloppuisin. Avaa tästä video jonka kautta voit tutustua kotihoidon työhön.

Tehtävässä tarvitaan taitoa vastata asiakkaan kokonaisvaltaiseen hoidon tarpeeseen, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon, sitoutumista itseohjautuvuuden kehittämiseen, oman työn organisointikykyä ja hyviä tiimityötaitoja. Tehtävään edellytetään lähihoitajan tutkintoa sekä ammttinimikkeen laillistamista. Määräaikaisuuksissa huomioimme myös alan opiskelijat, jolla on vaadittava osaaminen. Työn hoitaminen edellyttää ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuus on suotavaa.

Tehtävä antaa mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen, mielenkiintoisen ja monipuolisen työnkuvan sekä työpaikan, jossa voit työskennellä monipuolisesti omaa osaamistasi hyödyntäen.

Palvelussuhteen tiedot:

  • Vakituinen palvelussuhde alkaen 7.12.2021 tai sopimuksen mukaan.
  • Tehtäväkohtainen palkka on 2312.37 e / kk. Lisäksi maksamme työkokemukseen perustuvaa lisää.
  • Koeaika on kuusi kuukautta tai korkeintaan puolet palvelussuhteen kestosta.
  • Avaa tästä Keusoten kotisivut ja lue lisää rekrytoinnista
Lisätiedot antavat kotihoidon esihenkilötTeija Murtoniemi, 050 497 1596, teija.murtoniemi@keusote.fi, Laura Kuurlunti, 050 497 1902, laura.kuurlunti@keusote.fi ja Anette Salo, 050 497 1849, anette.salo@keusote.fi

Hakuaika päättyy 16.12.2021 klo 14.00

  • Olemme hakijoihin yhteydessä jo hakuaikana ja suoritamme mahdollisia haastatteluja
Tutustu työnantajaan

Lisätietoja

Keski-Uudenmaan sote on edelläkävijä sote-palveluiden kehittämisessä. Kuntayhtymään kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula.

Sinulle suositellut työpaikat