Skip to main content
test
LÄHIHOITAJAT, kuntouttava lyhytaikaishoidon yksikkö, Tuusula - Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä

Olet etsimämme henkilö, jos olet reipas, oma-aloitteinen ja koet tiimityöskentelyn omaksi vahvuudeksi.

Meidän tiimimme saa vahvistusta kahden tehtävän muodossa.

Kuntouttava lyhytaikaishoidon yksikkö on 29 paikkainen yksikkö, joka palvelee intervalli- ja arviointiasiakkaita. Intervalli-toiminnan lähtökohtana on asiakkaan kotona pärjäämisen jatkuminen ja mahdollistaa omaishoitajalle/läheiselle vapaata arjen hoitotyöstä ja parantaa asiakkaan ja hänen läheisensä elämänlaatua.

Arviointiyksikön toiminnan periaatteena on asiakkaan toimintakyvyn arviointi ja kohentaminen sekä palvelutarpeen selvittely niille, joilla ei ole vuodeosastohoidon tarvetta, mutta kotiutuminen tai kotona pärjääminen ei vielä ole mahdollista. Arviointijaksolla asiakkaan tilannetta arvioidaan ympärivuorokautisesti ja moniammatillisesti. Tavoitteena on kotiutuminen. Asiakkaan kokonaishoidon toteutukseen osallistuu moniammatillinen tiimi, joka koostuu sairaanhoitajista, lähihoitajista ja tarvittaessa lääkäristä, fysioterapeutista sekä sosiaaliohjaajasta. Omaiset, läheiset, SAS-koordinaattori (selvitä-arvioi-sijoita) ja kotihoito ovat yhteistyökumppaneina arvioinnin ja kotiutuksen suunnittelussa.

Lähihoitajan työtehtäviin kuuluu perushoitotyö sekä asiakkaan kuntoutumisen edistäminen arjessa, toimintakyvyn arviointi, jatkohoidon suunnittelu ja toteuttaminen yhdessä moniammatillisen työryhmän kanssa. Työ on 3-vuorotyötä ja käytössämme on työaika-autonomia, jonka mukaan on mahdollisuus vaikutta työvuoroihinsa.

Tehtävään toivomme hyviä yhteistyö- ja tiimityötaitoja. Arvostamme osaamista vastata asiakkaan hoidon tarpeeseen sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Kelpoisuusehtona on lähihoitajan tutkinto, mutta huomioimme myös alan opiskelijat.

Tarjoamme monipuolisen sekä mielenkiintoisen työn. Sinua on vastassa mukava työyhteisön, jossa autamme toinen toisiamme ja huolehdimme yksikkökohtaisesta perehdytyksestä. Pääset työssä kehittämään omaa ammattitaitoasi.

Tietoja palvelussuhteesta:

  • Vakituinen työsuhde (2kpl) 30.5.2022 alkaen. Aloitus sopimuksen mukaan.
  • Tehtäväkohtainen palkka on 2318,15 e/kk. Lisäksi maksamme työkokemukseen perustuvaa lisää.
  • Tutustu rekrytointiin ja näe tehtävään vaadittavat luvat. Avaa tästä linkki Keusoten rekrysivulle
  • 1.2. on tartuntalaki 48§ muuttunut ja haettavaan tehtävään edellytämme laajempaa (korona) rokotesuojaa.
Lisätietoja antavat kotiutus-ja arviointiyksikön esimies Birgit Gleisner, 050 497 2018, birgit.gleisner@keusote.fi ja vastaava sairaanhoitaja Anni Sahari, 050 497 2335, anni.sahari@keusote.fi.

Hakuaika päättyy 19.5.2022 klo 14.00. Kontaktoimme hakijoita jo hakuaikana.

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja

Keski-Uudenmaan sote on edelläkävijä sote-palveluiden kehittämisessä. Kuntayhtymään kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula.

Sinulle suositellut työpaikat