Skip to main content
test
LÄHIHOITAJAT Mäntsälän kotihoitoon - Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä

Tule osaksi Mäntsälän kotihoidon osaavaa henkilöstöä, jossa työskennellään suurella sydämellä mäntsäläläisten ikäihmisten parissa.

Työ kotihoidossa on asiakkaan luona tapahtuva hoitotyötä. Lähihoitajan tehtävät koostuvat omien vastuuasiakkaiden kokonaisvaltaisesta hoitotyöstä, hoidon suunnittelusta ja toteutuksesta arviointiin saakka.

Mäntsälän kotihoito jakautuu neljään alueelliseen tiimiin, joissa työskentelee sairaanhoitajia ja lähihoitajia. Asiakaskäynnit tehdään itsenäisesti, saatavilla on aina tiimin tuki. Työtä tehdään 2-vuorotyössä viikon jokaisena päivänä. Suunnittelemme työvuorot asiakaslähtöisesti ja joustavasti yhdessä tiimin kanssa.

Kotihoidossa työskentelyyn tarvitset kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon, oman työn organisointikykyä ja hyviä tiimityötaitoja. Toivomme, että sinulla on ammatillista taitoa vastata asiakkaan kokonaisvaltaiseen hoidon tarpeeseen. Kelpoisuusehtona tehtävään on lähihoitajan tutkinto sekä ammattinimikkeen laillistaminen. Määräaikaisuuksiin huomioimme myös opiskelijat.

Mäntsälässä sinua odottaa huumorintajuiset tiimit, joissa työskennellään suurella sydämellä. Panostamme perehdytykseen, sillä haluamme että viihdyt meillä. Keusotelaisena saat laajan työterveyshuollon ja Eazybreak-edun.

Tietoja palvelussuhteesta:

  • Vakituiset palvelussuhteet. Työsuhteet alkavat sopimuksen mukaan.
  • Mikäli Sinua kiinnostaa määräaikaisuus, muokkaamme sopvian sijaisuuden sinulle. Osa-aikaisuudet eivät valitettavasti mahdollisia.
  • Tehtäväkohtainen palkka on 2318.15 e/kk. Lisäksi maksamme työkokemukseen perustuvaa lisää.
  • Näytteenottokoulutuksen suorittaneiden tehtäväkohtainen palkka on 2515,65 e/kk.
  • Tutustu linkin kautta rekrytointiin ja näe vaadittavat luvat. Avaa sivu tästä
  • 1.2. on tartuntalaki 48§ muuttunut ja haettavaan tehtävään edellytämme laajempaa (korona) rokotesuojaa.
Lisätietoja antavat kotihoidon esihenkilöt Pia Mehtonen, puh. 050 497 1700, pia.mehtonen@keusote.fi ja Anette Salo, puh. 050 497 1849, anette.salo@keusote.fi

Haku päättyy 26.5.2022 klo 14.00. Kontaktoimme hakijoita jo hakuaikana.

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja

Keski-Uudenmaan sote on edelläkävijä sote-palveluiden kehittämisessä. Kuntayhtymään kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula.

Sinulle suositellut työpaikat