Skip to main content
test
LÄHIHOITAJAT, Riihikodon palveluasuminen - Keski-Uudenmaan hyvinvointialue, Keusote

Tule huolehtimaan asukkaiden kokonaisvaltaisesta hoitotyöstä sekä asukkaiden hyvän ja osallistavan virikkeellisen arjen mahdollistamisesta. Meillä on tarjolla kahdelle lähihoitajalle vakituiset tehtävät. Riihikodon tehostetun palveluasumisen yksikössä on viisi ryhmäkotia ja asukkaita on yhteensä 111; 95 tehostetun palveluasumisen-, 4 palveluasumisen- ja 12 lyhytaikaishoidon paikkaa. Toimintamme pohjautuu asukaslähtöisyyteen sekä toimintakykyä ylläpitävään ja edistävään työotteeseen sekä omahoitajuuteen. Toimintamme tavoitteena on, että asukas voi kokea elämänsä turvalliseksi, merkitykselliseksi ja arvokkaaksi. Työ on 3-vuorotyötä.

Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja, oma-aloitteisuutta, ongelmanratkaisutilanteissa ennakkoluulotonta ja avointa asennetta sekä kiinnostusta kehittää vanhustyötä. Eduksesi luemme kokemuksen muistisairaiden hoidosta, työskentelyn lyhytaikaisasiakkaiden parissa sekä Rai-osaamisen. Kelpoisuusehtona on laillistettu lähihoitajan tutkinto sekä hyvää suomen kielen suullista sekä kirjallista taitoa.

Tarjoamme viihtyisän työympäristön ja mielenkiintoisen sekä haasteellisen työn. Työ on monipuolista hoitotyötä, jossa on mahdollista kehittää omaa ammattitaitoa ja olla aktiivisena tiimin jäsenenä kehittämässä yksikön toimintaa.

Palvelussuhteen tietoja:

  • Vakituinen työsuhde (2kpl) alkaen 20.3.22 sopimuksen mukaan.
  • Tehtäväkohtainen palkka on 2392,44 €/kk . Lisäksi maksamme työkokemukseen perustuva lisää.
  • Tutustu linkin kautta Keusoteen sekä rekrytointiin ja näe vaadittavat luvat. Avaa sivu tästä
Lisätiedot antavat palveluasumisen esimiehet Milla Kauppinen, puh. 050 497 1978, milla.kauppinen@keusote.fi ja Niina Kantola-Leskinen, puh. 050 497 1976, niina.kantola-leskinen@keusote.fi.

Hakuaika päättyy 30.3.2023 klo 14.00. Hakuaikaa jatkettu.

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja

Keusote on edelläkävijä hyvinvointialueena. Olemme tehneet vuosia töitä kuntayhtymänä ja nyt tekemisen meininki jatkuu Hyvinvointialueella! Keski-Uudenmaan hyvinvointialue vastaa sosiaali- ja terveyspalveluista sekä pelastustoimen ja erikoissairaanhoidon järjestämisestä Hyvinkään, Järvenpään, Mäntsälän, Nurmijärven, Pornaisten ja Tuusulan alueella. Vastaamme 200 000 asukkaan laadukkaista ja asiakaslähtöisistä sote-palveluista. Hyvinvointialueella työskentelee yli 4000 ammattilaista. Tule mukaan osaavaan ja kannustavaan työyhteisöömme, rakentamaan kanssamme tulevaisuuden sotea!


Osoite: Pellavamäentie 3, Tuusula

Sinulle suositellut työpaikat